Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Scandal la Exatlon. O concurenta a fost descalificata. Care este motivul

Adevărul Adevărul,
VIDEO Scandal la Exatlon. O concurenta a fost descalificata. Care este motivul

Concurenta Razboinicilor Ana Simia Taran 31 de ani) a fost eliminata din competitia Exatlon dupa ce nominalizarea ei a provocat un scandal cu replici dure intre coechipieri. continuă pe Adevărul

SONDAJ Care este suma pe care credeti ca o cheltuiti, anul acesta, n vacante?

Romanii au cheltuit, in total, circa 3,96 miliarde lei in vacante, in tara si in strainatate, in prima jumatate a acestui an. De asemenea, numarul calatoriilor realizate de romani a scazut cu 3%. Din totalul innoptarilor inregistrate pentru vacante, de catre rezidenti, 87,6% au fost realizate in Romania si 12,4% in strainatate. in proportie de 98%, calatoriile pentru vacante in strainatate realizate in semestrul I 2018 de catre romani au avut ca destinatie tari din Europa, tarile Uniunii Europene reprezentand 93,8% din totalul acestor calatorii. Sondaj HotNews. ro: Care este suma pe care credeti ca o cheltuiti, anul acesta, in vacante?.

Carmen Dan sustine ca secretarul de stat urmarit penal in dosarul violentelor din 10 august a fost cel care a solicitat mutarea pe un alt post

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat ca secretarul de stat Mihai Chirica a fost cel care a solicitat mutarea de pe postul din care coordona institutiile prefectului pe cel privind relatia cu Parlamentul si.

CLIPE TERIBILE pentru o tanara din Timisoara: Momentul in care este jefuita si se lupta cu hotul, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

O tanara din Timisoara a fost atacata in centrul orasului de un barbat care a imbrancit-o si a incercat sa ii fure geanta. Desi a fost imbrancita, femeia a opus rezistenta si chiar a reusit.

Coalitia pentru Familie, sprijinita de grupuri de interese neo-protestante din SUA: Care este istoria organizatiei ce a initiat referendumul pentru redefinirea familiei

Coalitia pentru Familie, organizatia care a cerut organizarea referendumului pentru definirea familiei este sprijinita puternic de grupuri de interese neo-protestante din SUA, iar activitatea acesteia dateaza inca.

Munca lui Hagi da rezultate. Topul in care este pe locul 6 in Europa

Echipa de fotbal FC Viitorul Constanta ocupa cu 22,98 ani locul 6 in clasamentul formatiilor cu cea mai scazuta medie de varsta din Europa, releva un studiu al CIES Football Observatory, care a luat in calcul.

Cum manipuleaza Liviu Dragnea inainte de referendum: Seful PSD a sustinut ca `pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal`. Care este adevarul

Liviu Dragnea sustine ca referendumul pentru definirea familiei trebuie sa aiba loc si pentru ca pe oameni ii sperie ca exista tari in care s-a legalizat casatoria dintre un om si un animal. Seful.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )