Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum raspunde Vladimir Draghia atacurilor lansate de Ionut dupa finala Exatlon: Se folosea de lacrimi pentru a indupleca telespectatorii

Adevărul Adevărul,
Cum raspunde Vladimir Draghia atacurilor lansate de Ionut dupa finala Exatlon: Se folosea de lacrimi pentru a indupleca telespectatorii

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, i-a dat replica adversarului sau din finala, Ionut Sugacevschi, dupa ce razboinicul a afirmat despre faimos ca nu este omul care vrea sa para si ca s-a simtit ofensat de oferta actorului de a-i plati nunta. continuă pe Adevărul

Continua RAZBOIUL TOTAL intre Ionut Jaguarul si Vladimir Draghia: Ce se intampla cu finalistii Exatlon Romania e fara precedent!

Ionut de la Exatlon a refuzat oferta lui Vladimir Draghia de a-i plati nunta, la aproape o saptamana de la incheierea competitiei din Republica Dominicana. Vladimir Draghia a fost desemnat castigatorul.

Ionut JAGUARUL, acuzatii HALUCINANTE la adresa lui Vladimir Draghia: Nu pot sa accept asa ceva...

Ionut Jaguarul Sugacesvchi, suparat ca a pierdut finalaExatlon Romania, il acuza pe Vladimir Draghia si sustine caacesta nu este deloc omul pe care il vedem la televizor.

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon, imagini superbe cu iubita si fetita lui la prima iesire in public dupa concurs

El este marele castigator al trofeului Exatlon 2018, iar Vladimir Draghia a participat la primul eveniment public de cand s-a intors in Romania, alaturi de familia sa.

Reactia lui Vlad Voiculescu dupa ce Vladimir Draghia a anuntat ca va dona premiul castigat la Exatlon organizatiei MagiCamp

Vladimir Draghia 32 de ani) este castigatorul Exatlon si al premiului in valoare de 100. 000 de euro. Actorul a declarat ca banii vor ajunge la MagiCamp, organizatie care ajuta copiii bolnavi de cancer. Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sanatatii si fondatorul organizatiei, a comentat gestul actorului.

Vladimir Draghia doneaza cei 100.000 de euro castigati la Exatlon

Vladimir Draghia a castigat concursul Exatlon si, implicit, premiul cel mare de 100. 000 de euro. Chiar daca ar fi avut nevoie de acesti bani, avand si un copil mic de crescut, el a decis sa doneze suma. Iata unde se vor duce banii.

Familia lui Vladimir Draghia: ele l-au asteptat luni de zile acasa!

Vladimir Draghia, castigatorul primului sezon al emisiunii Exatlon, a fost sustinut si asteptat acasa de sotia si fiica lui. Alice si Zora i-au fost alaturi pe toata durata competitiei, iar zilele trecute au avut prima aparitie publica impreuna. Iata ce s-a intamplat.

Ce a facut Vladimir Draghia la finalul Exatlon l-ar putea costa premiul: Cand se va lua decizia finala... (FOTO)

Exatlon s-a terminat iar concurentii s-au intors acasa. Vladimir Draghia, marele castigator al competitiei, si-a facut un selfie alaturi de fostii sai adversari din echipa Razboincilor, semn ca.

Vladimir Draghia a ajuns in Romania! Imagini emotionante de la revederea dintre castigatorul Exatlon, iubita lui si fiica celor doi

Vladimir Draghia, castigatorul Exatlon Romania, a ajuns, duminica noapte, pe aeroportul Otopeni, acesta fiind asteptat de iubita lui, Alice, de fetita lor, Zora, dar si de o multime de fani. Probabil ca.

SOC: Vladimir Draghia, de URGENTA la spital! Din pacate, medicii au facut ANUNTUL

Faimosul Vladimir Draghia a castigat marea competitie Exatlon si mult ravnitul trofeu, insa a platit un sacrificiu mare pentru asta, ajungand direct la spital. CLICK AICI - Totul despre casatoria Ginei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2162 seconds )