Libnet.ro
UNICEF

17:00

Premiile Oscar 2015, J.K. Simmons

Adevărul Adevărul,
Premiile Oscar 2015, J.K. Simmons

Castigatorul premiului pentru actor intr-un rolul secundar este singurul actor dintre cei care mi-au placut care a si castigat, asa ca am sa va vorbesc despre el. Nu este un actor faimos si Whiplash este primul film care depinde de jocul lui. Este un succes remarcabil, pentru ca arata un om pe care nu-l vedem aproape niciodata, un om nesatisfacut de mediocritatea care pare sa fie conditia noastra naturala. continuă pe Adevărul

Caru' cu vedete: Imagini inedite din culisele Premiilor Oscar 2015; Andreea Balan sta intinsa goala-pusca pe un sezlong; La ce s-a ajuns! Cum isi face DELIA concertul, dupa ce a ramas fara sponsori

Oscar 2015: cele mai frumoase cupluri de pe covorul rosu. Asa cum era de asteptat, Eddie Redmayne, Julianne Moore, J. Simmons si Patricia Arquette sunt marii invingatori din acest an. Insa nu doar castigatorii au fost in centru atentiei. Jennifer Hudson a purtat la Premiile Oscar 2015 o rochie creata de Lorena Sarbu. Imi plac femeile care au curaj sa experimenteze din punct de vedere stilistic, declara designerul roman Lorena Sarbu.

Ce bijuterii au purtat vedetele la Premiile Oscar

De la Meryl Streep, Margot Robbie sau Emma Stone si pana la Jessica Chastain, Zoe Saldana ori Scarlett Johansson, iata ce bijuterii au purtat vedetele pe covorul rosu la Premiile Oscar! .

Nicole Kidman, aparitie de 8 milioane de dolari la Premiile Oscar!

Nicole Kidman a stralucit anul acesta, la propriu, pe covorul rosu al Premiilor Oscar, purtand o superba rochie Louis Vuitton si bijuterii in valoare de 7 milioane de dolari.

Oscar 2015. Romanii nu au fost interesati de gala hollywoodiana: Digi 24, audienta de locul 11 cu transmisiunea in direct

Oscar 2015. Cea de-a 87-a editie a premiilor Academiei Americane de Film, ai carei mari castigatori au fost drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare si comedia The Grand Budapest Hotel/ Hotel Grand Budapest, nu a starnit interesul romanilor, audienta Digi 24, postul care a transmis live gala, fiind de 25. 000 de telespectatori pe minut, potrivit Paginademedia. ro.

Caru' cu Vedete: Prodanca o face praf pe Bianca Dragusanu: Ca ea sunt mii de femei. Consuelo a spalat asternuturile dupa ea; Incident jenant la gala premiilor OSCAR 2015! John Travolta a sarutat-o pe Scarlett Johansson; Ce a fost in sacosa-cadou la Oscar

Cele mai frumoase lookuri de Oscar ale tuturor timpurilor. Intreaba orice femeie obisnuita ce actrita a castigat Oscarul in 1986 si o vei pune in incurcatura. Intreab-o cine a purtat pe cap un coif de mai bine de jumatate de metru. Mai mult dezbracate decat imbracate! Iata cele mai provocatoare rochii din istoria Hollywood-ului. Vedetele internationale fac tot posibilul sa iasa in evidenta, mai ales atunci cand participa la evenimente mondene.

OSCAR 2015: Fostul colaborator NSA, Edward Snowden, banat pe o retea de socializare pentru CitizenFour

Edward Snowden, personaj in filmul documentar CitizenFour, film premiat cu OSCAR, a fost banat in timp ce incerca sa comenteze despre film pe o retea de socializare. Edward a fost fortat sa semneze cu un alt cont pentru a putea comenta, potrivit newsfeed. gawker. com.

Oscar 2015 Interes scazut pentru editia de anul acesta. Cati oameni au urmarit programul

Ceremonia Oscarurilor a fost urmarita de 36,6 milioane de telespectatori ai retelei de televiziune ABC, cifre de audienta mult mai mici comparativ cu editia de anul trecut, potrivit datelor furnizate luni de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )