Libnet.ro
UNICEF

10:00

Primul film aroman este gata.

România Liberă România Liberă,
Primul film aroman este gata.

La doi ani de la inceperea filmarilor, pelicula Nu sunt faimos, dar sunt aroman este gata. Regizorul Toma Enache spune ca toata munca de productie este incheiata. Este gata filmul, sunt foarte bucuros. Sunt foarte multumit de rezultatul final. Mai bine de atat nu se putea, era imposibil. Nu-mi vine sa cred ca am putut sa facem asa ceva, a declarat acesta. Pelicula are o durata de o ora si 48 de minute, din care cinci minute reprezinta genericul de final. Trailerul va fi prezentat la . continuă pe România Liberă

VIDEO Primul film despre cazul Snowden. Chinezii le-au luat-o inainte regizorilor de la Hollywood

Patru prieteni cineasti de la Hong Kong au difuzat inaintea Hollywoodului un film despre cazul Edward Snowden, un fost consultant al Agentiei americane de informatii NSA cautat de Washington pentru spionaj. Filmul de cinci minute intitulat Verax este difuzat pe Youtube si a fost realizat in mai putin de o saptamana. Intra in articol pentru a vedea filmul.

Primul Angry Birds este reinventat cu un nou update [VIDEO]

Chiar daca multi au uitat de primul Angry Birds, acesta tocmai a primit un update semnificativ pe platformele care l-au facut atat de popular. Noi niveluri, noi puteri si noi tipuri de porci capabili sa zboare, toate sunt doar cateva exemple de noutati care va vor tine cu tableta sau smartphone-ul din dotare in mana pentru zilele urmatoare. Rovio tocmai a finalizat un update foarte important la primul joc din universul Angry Birds, o iteratie a popularului titlu care a .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )