Libnet.ro
UNICEF

14:15

Premiera TV: marele premiu al show-ului Ninja Warrior Romania nu a fost acordat. Telespectatorii, suparati pe Pro TV

Adevărul Adevărul,
Premiera TV: marele premiu al show-ului Ninja Warrior Romania nu a fost acordat. Telespectatorii, suparati pe Pro TV

Show-ul Ninja Warrior Romania, in care s-au luptat 25 de concurenti, s-a incheiat fara ca premiul cel mare, de 100. 000 de euro, sa fie adjudecat. in schimb, unul dintre tineri a primit o medalie, fiind desemnat cel mai bun sportiv. Fanii emisiunii nu au fost insa deloc incantati de deznodamant si au criticat postul Pro TV. continuă pe Adevărul

Costi Mocanu, prezentator Ninja Warrior Romania, explica de ce nu a existat un castigator oferind detalii din culise

Comentatorul sportiv Costi Mocanu, unul dintre prezentatorii show-ului Ninja Warrior Romania, a facut cateva precizari in contextul criticilor primite de Pro TV de la telespectatorii nemultumiti ca in finala nu a existat un castigator.

Premiera! S-au luptat la Ninja Warrior, dar nu a castigat niciunul cei 100.000 de euro!

Premiera in lumea televiziunii din Romania. Pentru prima data, premiul cel mare intr-o emisiune concurs nu a fost acordat la final. Finalistii Ninja Warrior s-au luptat pentru 100. 000 de euro, dar au plecat acasa fara niciun ban.

Singurul american care a castigat Ninja Warrior si-a dezvaluit secretele care l-au ajutat sa termine cea mai dura cursa. Ce a facut cu premiul de 1 milion de dolari

Isaac Caldiero, un tanar in varsta de 36 de ani din Utah, este singurul concurent care a reusit sa castige American Ninja Warrior, insa a avut nevoie de trei sezoane pentru a ajunge in varf. Sportivul a dezvaluit lectiile pe care le-a invatat din fiecare esec si care l-au ajutat in cele din urma sa-si adjudece uriasul premiu in valoare de 1 milion de dolari.

REVOLTA impotriva PRO TV! Premiul cel mare de la Ninja Warrior nu a fost acordat

Premiul cel mare de la Ninja Warrior, emisiune difuzata de PRO TV, nu a fost acordat, desi pentru el s-au luptat 250 de persoane. Desi 25 de persoane s-au luptat pentru castigarea sumei de 100. 000 de euro si.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )