Libnet.ro
UNICEF

10:15

Un barbat a fost batut dupa ce a dezvaluit finalul Avengers: Endgame in fata celor care asteptau sa intre la film FOTO

Adevărul Adevărul,
Un barbat a fost batut dupa ce a dezvaluit finalul Avengers: Endgame in fata celor care asteptau sa intre la film FOTO

Avengers: Endgame a starnit o adevarata isterie in randul fanilor din toata lumea. Un barbat din Hong Kong a platit scump faptul ca nu s-a putut abtine si a inceput sa povesteasca in gura mare ce se intampla in ultimul film din celebra franciza. continuă pe Adevărul

Avengers: Endgame bate record dupa record la box-office

Avengers: Endgame. Lungmetrajul Avengers: Endgame a doborat mai multe recorduri dupa lansarea sa oficiala de saptamana trecuta, inclusiv pe acela pentru cel mai bun debut din istoria box-office-ului.

Avengers: Endgame Sfarsitul glorios pe care eroii il meritau

Dupa o lunga si chinuitoare asteptare, Avengers: Endgame s-a lansat, spre bucuria milioanelor de fani Marvel de pretutindeni. Filmul reuseste sa incheie spectaculos o intreaga era.

Avengers: Endgame, review fara spoilere: Bun, incalcit, dezamagitor

Avengers: Endgame vine sa incheie o buna parte dintre aventurile supereroilor Universului Cinematic Marvel MCU), fiind al 22-lea film de la debutul MCU in 2008, odata cu aparitia Iron Man. Se ridica.

Haos pe aeroport. Zeci de mii de calatori au fost efectati dupa ce peste o mie de zboruri au fost anulate din cauza grevei

Compania aeriana scandinava SAS a anulat peste 1200 de zboruri programate luni si marti, dupa ce o greva a pilotilor, care afectase deja zeci de mii de calatori, a intrat in a treia zi, duminica. Cel.

Mandatul managerilor din companiile de stat, tot mai scurt. Directorul CNAB a fost demis dupa doar 3 luni

Directorul general al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), Gabriel Stoe, a fost demis joi, la solicitarea ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, au declarat pentru AGERPRES, surse oficiale. Stroe a fost numit in functia de director.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )