Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici in emisiunea Fan Arena de la Kanal D: Ma bucur sa ma intorc pemicile ecrane FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici in emisiunea Fan Arena de la Kanal D: Ma bucur sa ma intorc pemicile ecrane FOTO

Reprezentantii Kanal D au anuntat cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici 32 de ani) in rolul de prezentatoare a show-ului Fan Arena, dedicat fanilor Exatlon, care va debuta in ianuarie cu un nou sezon. continuă pe Adevărul

Cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici in emisiunea Fan Arena de la Kanal D: Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane FOTO

Reprezentantii Kanal D au anuntat cine este vedeta care o va inlocui pe Ilinca Vandici 32 de ani) in rolul de prezentatoare a show-ului Fan Arena, dedicat fanilor Exatlon, care va debuta in ianuarie cu un nou sezon.

Cine este actrita care va juca rolul lui Barbie in primul film consacrat celebrei papusi. Primele declaratii FOTO

Compania Mattel si studioul Warner Bros au anuntat cine este actrita care o va juca pe Barbie in primul film cu actori reali, dedicat papusii renumite, care implineste anul acesta 60 de ani de cand a fost creata.

Lili Sandu a inlocuit-o pe Ilinca Vandici la Kanal D

Schimbari la carma emisiunii Fan Arena de la Kanal D. Ilinca Vandici a fost inlocuita in postura de prezentatoare de Lili Sandu. Iata de ce s-a ajuns la o asemenea decizie.

Vedeta care a purtat jeans sub rochie la Golden Globes 2019

Jameela Jamil este actrita care a purat o pereche de jeans chiar pe covorul rosu al premiilor Golden Globes.

MUTARE-SOC la Kanal D: Ilinca Vandici a fost scoasa din emisiune! Vezi ce vedeta o va iNLOCUI

Lili Sandu ii va lua locul Ilincai Vandici in emisiunea Fan Arena, in conditiile in care au reinceput filmarile pentru Bravo, ai stil de la acelasi post de televiziune, scrie.

Digi24: Cine este ministrul din umbra al Afacerilor Interne ale Consiliului UE, pe durata presedintiei Romniei

000 de vizitatori de rang inalt sunt asteptati in Romania in cele 6 luni in care tara noastra conduce Consiliul UE. Ce presupun pregatirile autoritatilor romane pentru evenimentele din perioada urmatoare aflati dintr-un interviu realizat in exclusivitate de jurnalistii Digi24.

Operatiune SPECTACULOASA in timpul misiunii de salvare a unui turist: Cine este PILOTUL-EROU (VIDEO)

Imagini spectaculoase de la o misiune de salvare din Alpii Francezi. Pilotul elicopterului care urma sa preia un turist ranit a efectuat o manevra incredibila pentru a salva barbatul. Din imaginile postate pe.

Cine este David Saranga, noul ambasador al Israelului la Bucuresti

Noul ambasador al Israelului in Romania este David Saranga. Acesta va sosi joi la Bucuresti, pentru a-si lua postul in primire. Buna ziua, Ma numesc David Saranga si sunt noul ambasador al Israelului in.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )