Libnet.ro
UNICEF

22:45

Conincidenta intre moartea Arethei Franklin si a lui Elvis Presley

Adevărul Adevărul,
Conincidenta intre moartea Arethei Franklin si a lui Elvis Presley

Ziua de 16 august va ramane pentru totdeauna o zi de doliu in inimile fanilor care i-au umit pe Arethei Franklin si Elvis Presley Regele si Regina. continuă pe Adevărul

Coincidenta. Prin ce sunt legate moartea Arethei Franklin si cea a lui Elvis Presley

Ziua de 16 august va ramane pentru totdeauna o zi de doliu in inimile fanilor care i-au umit pe Arethei Franklin si Elvis Presley Regele si Regina.

Coincidenta stranie legata de Aretha Franklin si Elvis Presley. Ce s-a intamplat acum 41 de ani

Cioncidenta stranie legata de ArethaFranklin si Elvis Presley. Regina si regele au murit amandoi pe 16 august. Aretha Franklin, care a decedat joi dupa o lupta cu cancer, a murit la 41 de ani.

Mesaje emotionante, dupa moartea Arethei Franklin. Ce au transmis marile personalitati din toata lumea

Numeroase personalitati din lumea intreaga au adus un omagiu legendei muzicii americane Aretha Franklin, decedata joi la Detroit, la varsta de 76 de ani, SUA deplangand disparitia unei comori.

Elton John,Barbra Streisand si Hugh Jackman si Bill Clinton, printre celebritatile care i-au adus omagiu Arethei Franklin: A domnit suprem

Artisti din lumea intreaga, fostul presedinte american Bill Clinton si fosta senatoare Hillary Clinton i-au adus omagiu Arethei Franklin prin mesaje emotionante. Elton John, Diana Ross, Annie Lennox, Paul McCartney, Lenny Kravitz, Hugh Jackman au transmis prin intermediul retelelor de socializare recunostinta pentru mostenirea lasata de artista.

Financial review. ngrijorarile marilor ziare straine de vineri: moartea Arethei Franklin, Elon Musk, evolutia lirei turcesti, eliminarea taxelor pentru medicinistii de la NYU, noua lege germana a imigratiei

Moartea Arethei Franklin si evolutia lirei turcesti sunt de gasit pe prima pagina a tuturor cotidienelor importante. Presa din SUA mai scrie despre eliminarea taxelor pentru medicinistii de la New York University, germanii despre viitoarea si demult asteptata) lege a imigratiei, francezii despre cum a castigat Trump batalia pietelor,germanii despre strania putere a algoritmilor, italienii despre drama celor care locuiesc in blocurile din zona podului prabusit in Genova samd. Dar mai pe larg, in randurile de mai jos. Ziarele monitorizate: Wall Street Journal, Financial Times, Handelsblatt, Le Temps Elvetia), Les Echos, The Hindu, Washington Post si altele.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2825 seconds )