Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Stan, mesaj video pentru fanii din Romania: Ma intorc acasa dupa 13 ani. Actorul e invitat de onoare la American Independent Film Festival

Adevărul Adevărul,
Sebastian Stan, mesaj video pentru fanii din Romania: Ma intorc acasa dupa 13 ani. Actorul e invitat de onoare la American Independent Film Festival

Actorul american de origine romana Sebastian Stan, care a ajuns sa joace in unele dintre cele mai titrate productii americane de film, a transmis un mesaj fanilor din Romania, in contextul in care revine la Bucuresti ca invitat de onoare al American Independent Film Festival. continuă pe Adevărul

Grupul Schweighofer anunta ca isi vinde padurile din Romania

Grupul Schweighofer a anuntat luni ca vinde compania subsidiara Cascade Empire S. si ca iese astfel din randul proprietarilor de paduri din Romania. Grupul Schweighofer, unul dintre liderii.

Sarbatoarea Mierii de la Blaj, cel mai mare targ apicol din Romania

Sambata, la Blaj, se desfasoara cel mai mare targ apicol din Romania, la care sunt prezenti 150 de e.

S-au pus in vanzare primele bilete pentru American Independent Film Festival din Bucuresti. Sebastian Stan, invitat special FOTO

Primele bilete pentru proiectia de deschidere a American Independent Film Festival care va avea loc in data de 27 aprilie, la Cinema PRO, cu filmul I, Tonya 2017), despre cunoscuta patinatoare Tonya Harding, s-au pus in vanzare.

TRAIAN BASESCU, mesaj DUR catre POLITICIENII MINCINOSI: Romania este capabila sa se reunifice cu Republica Moldova!

Traian Basescu a precizat, sambata, ca Romania este capabila sa sustina procesul de reunificare cu Republica.

Brigitte, mesaj SOCANT pentru amanta lui Ilie Nastase: Papusa de 25 de ani... (FOTO)

Brigitte Nastase i-a adresat un mesaj dur amantei actualului sau sot, Ilie Nastase, cu care acesta s-ar iubide trei luni. in postarea facta publica Brigitte o indeamna pe amanta sa isi asume relatia cu.

Singurul oras din Romania care rivalizeaza cu destinatii de vacanta precum Barcelona sau Viena- VIDEO

Oradea renaste dupa un amplu program de refacere a tezaurului architectural si de investitii masive in dezvoltarea si crearea de facilitati pentru oradeni si turisti. Inclusa in reteaua Art Nouveau,.

Constructia din Romania unica in Europa. Cu ce scop a fost ridicatain 1875 - VIDEO

Colonada statiunii Buzias din parcul central, construita in 1875 de catre imparatul Franz Joseph pentru celebra sa sotie imparateasa Sissi cu o lungime de peste 500 de metri, strabate parcul si avea.

Izvorul unei manastiri din Romania este unic in Europa. Are puteri vindecatoare - VIDEO

Manastirea Izbuc, prima manastirea ortodoxa din Ardeal, este cunoscuta, in primul rand, pentru izvorul unic in Europa. Se spune ca apa, care tasneste uneori dintre pietre, are puteri.

Idee inedita lansata de Coca-Cola! Ce a aparut pe pagina din Romania a celebrului brand de bauturi carbogazoase (VIDEO)

Cum iarna s-a intors in Romania, celebrul brand de bauturi carbogazoase Coca-Cola a venit cu o idee inedita. Pe pagina de Facebook din tara noastra compania a relansat spotul de Craciun, alaturi de mesajul:.

VIDEO Atacul terorist din Franta: Notite ce fac aluzie la gruparea Stat Isamic, gasite n locuinta atacatorului (surse)

O perchezitie efectuata la domiciliul autorului atacurilor din sudul Frantei, Redouane Lakdim, a dus la descoperirea unor notite ce fac aluzie la gruparea jihadista) Stat Islamic si duc cu gandul la un testament, a informat sambata o sursa judiciara, citata de AFP.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )