Libnet.ro
UNICEF

11:45

10 ani de nopti albe la cinema.Noaptea Alba a Filmului Romanesc revine pe 20 septembrie

Adevărul Adevărul,
10 ani de nopti albe la cinema.Noaptea Alba a Filmului Romanesc revine pe 20 septembrie

Se implinesc zece ani de cand, in fiecare toamna, filmul romanesc isi tine spectatorii la cinema o noapte intreaga. Cea de-a 10-a editie a evenimentului Noaptea Alba a Filmului Romanesc va avea loc pe 20 septembrie in Bucuresti si Cluj-Napoca si va aduce peste 35 de filme, unele in avanpremiera nationala. continuă pe Adevărul

Alimentele care l-au lasat pe un adolescent orb. Ce a mancat timp de 10 ani

Un adolescena orbitdupa aproape 10 ani in care a mancat numai cartofi prajiti, chipsuri, paine alba si, ocazional,carnati si sunca procesata. Baiatul a mers la doctor pentru prima.

Prin ce a trecut sora de numai 10 ani a Alexandrei Macesanu, in ultima luna. La ce a fost supusa micuta

Este clar ca suferinta provocata de disparitia si mai apoi de vestea ca Alexandra Macesanu a fost ucisa cu brutalitate a fost si va ramane cea mai neagra amintire din viata rudelor familiei adolescentei. Cu toate astea, greul il duce sora de doar 10 ani a tinerei, care nu a fost deloc menajata de parintii .

VIDEO Fundatie: Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare deversare de excremente din ultimii 10 ani. Se stie ca nu mai reactioneaza nimeni

Pe lacul Snagov a avut loc cea mai mare si vizibila deversare de excremente din ultimii 10 ani, acuza Fundatia Snagov, adaugand ca acest lucru s-a intamplat si pentru ca acum) se stie ca nu mai reactioneaza nimeni.

A fost gasita fetita de 10 ani care disparuse in apele Dunarii. Prietena ei a fost salvata de un barbat care se afla la pescuit

Pompierii si scafandrii din Braila au cautat timp de trei zile o fata de 10 ani care a intrat in apa si nu a mai iesit. Misiunea s-a dovedit extrem de dificila din cauza curentilor si a pragurilor de adancime din Dunare care alterneaza de la 5 la 9 metri.

Un barbat a incercat sa rapeasca o fetita de 10 ani. Tatal copilei: Autoritatile mi-au spus ca daca i se intampla ceva, e responsabilitatea mea

Un barbat din Bucuresti a mers la politie saptamana trecuta, dupa ce unnecunoscut incercase sa o ademeneasca pe copila sa in varsta de 10 ani in masina, langa o scara de bloc care avea si.

Accident de circulatie provocat de un sofer care a adormit la volan. O fetita de 10 ani a fost ranita

Un barbat de 40 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a adormit la volan si a intrat cu masina intr-un stalp de iluminat.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )