Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live de la 13.00: Giulia si Bogdan Malaele, despre debutul pe marile ecrane in filmul Faci sau taci

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 13.00: Giulia si Bogdan Malaele, despre debutul pe marile ecrane in filmul Faci sau taci

Giulia Anghelescu Huidu si Bogdan Malaele vin de la ora 13. 00 la Adevarul Live pentru a vorbi despre debutul pe marile ecrane in filmul Faci sau taci. Cei doi invitati ne vor povesti provocarile prin care au trecut si care au fost cele mai hazlii moment din timpul filmarilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Personajele fotografuluiBogdan Girbovan

Fotograful Bogdan Girbovan vine, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Categorii, o carte care reuneste proiectele sale fotografice. Printre acestea, 10/1, o serie in care apar locatarii garsonierelor unui bloc. este un al proiect, facut in parteneriat cu Michele Bressan, in care cei doi au devenit arheologi, fotografiind obiecte din Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial, gasite pe teritoriul tarii.

Adevarul Live, ora 13.00. Florin Roman, despre strategia PNL pentru euroalegeri. Cum vor liberalii sa scoata lumea la urne

Florin Roman, vicepresedinte al PNL si preseditne al Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre lista PNL la europarlamentare, obiectivul electoral al liberalilor, negocierile pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi si despre sefilor de organizatii care nu fac opozitie guvernarii.

Adevarul Live de la 13: Andreea Marin si Simona Mitrea, despre educatie si copii supradotati

Realizatoarea TV Andreea Marin si Simona Mitrea, fondator al scolii Kleine Schule, vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre educatie si cum ne dam seama ca avem un copil supradotat. Cele doua invitate vor povesti despre provocarile prin care au trecut ca parinte si psiholog.

Adevarul live de la 12.00: Noutatile Mastering the Music Business,primul eveniment profesional din Romania pe teme de industrie muzicala

Zeci de profesionisti din industria muzicala internationala vin la Bucuresti in perioada 20 22 martie la Mastering The Music Business Conference Showcase Festival. Vorbim despre acest subiect cu Iulia Pop si Dan Byron.

Personajele fotografuluiBogdan Girbovan, in Categorii. Prefer sa las o lacuna in proiect, care poate sa fie plastica, decat sa fortez nota

Bogdan Girbovan a vorbtit, la Adevarul Live, despre Categorii, o carte care reuneste proiectele sale fotografice. Printre acestea, 10/1, o serie in care apar locatarii garsonierelor unui bloc, sau R. , facut in parteneriat cu Michele Bressan, in care cei doi au devenit arheologi, fotografiind obiecte din Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial, gasite pe teritoriul tarii.

Roman (PNL):Ciolos ne-a promis OUG pentru alegeri in doua tururi, apoi a spus ca solicitarea PNL e nepotrivita. A fost exigent cu prefectii, nu si cu Carmen Dan

Vicepresedintele PNL Florin Roman a declarat, la Adevarul Live, ca Dacian Ciolos le-a promis liberalilor, in 2016, cand era premier, ca Guvernul va adopta o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii electorale, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi de scrutin. Domnul Ciolos a spus apoi ca solicitarea noastra este nepotrivita, a dezvaluit Roman, care l-a acuzat pe Ciolos ca nu a schimbat pe Carmen Dan din functia de prefect.

Adevarul Live: Halep sau Andreescu? Ce comparatii se pot face intre cele doua jucatoare in acest moment

Simona Halep a fost cea mai buna sportiva din circuitul WTA in 2018. Bianca Andreescu e revelatia acestui sezon. Cine e insa o jucatoare mai completa?.

Cum vor fi ajutati pacientii operati de cancer de colon? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

Dupa o interventie chirurgicala radicala pentru tratarea cancerului de colon, multi pacienti sunt nevoiti sa poarte o stoma, pentru care au nevoie de ingrijiri speciale. Cine le va putea oferi acestora ajutorul de care au nevoie aflam de la Andra Stoian, managerul Proiectului Stomacare.

Cum vor fi ajutati pacientii operati de cancer de colon? Aflam la Adevarul Live

Dupa o interventie chirurgicala radicala pentru tratarea cancerului de colon, multi pacienti sunt nevoiti sa poarte o stoma, pentru care au nevoie de ingrijiri speciale. Cine le va putea oferi acestora ajutorul de care au nevoie aflam de la Andra Stoian, managerul Proiectului Stomacare.

Adevarul Live de la 12.00: Expeditie romaneasca in Himalaya pentru copiii cu boli incurabile

Un roman pleaca in expeditie in Himalaya pentru a le oferi o sansa la viata copiilor care sufera de boli incurabile. Alexandru Tudose va urca in aceasta primavara pe varful Lobuche East din Muntii Himalaya, pentru a atrage atentia asupra situatiei grele in care se afla cei peste 100 de copii ingrijiti de Fundatia Copii in Dificultate.

ştiri din Showbiz

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )