Libnet.ro
UNICEF

23:45

Criza din Hong Kong: protestatarii indeamna la boicot fata de productia live action Mulan, dupa ce vedeta filmului si-a aratat simpatia pentru Politie

Adevărul Adevărul,
Criza din Hong Kong: protestatarii indeamna la boicot fata de productia live action Mulan, dupa ce vedeta filmului si-a aratat simpatia pentru Politie

Protestatarii din Hong Kong indeamna la boicot fata de filmul Disney live action Mulan, dupa ce actrita principala si-a aratat simpatia pentru Politie. continuă pe Adevărul

Trump sugereaza o intrevedere personala cu presedintele Chinei in legatura cu situatia din Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a sugerat organizarea unei intrevederi personale cu omologul sau chinez, Xi Jinping, pentru a discuta despre criza politica din Hong Kong, informeaza BBC News, potrivit Mediafax.

Aeroportul din Hong Kong anunta ca a obtinut un ordin de interdictie impotriva protestatarilor

Aeroportul din Hong Kong a anuntat miercuri ca a obtinut un ordin de interdictie interimar pentru a-i impiedica pe protestatari sa-i afecteze operatiunile, dupa ciocnirile violente din cursul noptii dintre politie si demonstrantii pro-democratie, relateaza dpa si Reuters, citate de Agerpres. Autoritatea aeroportuara din Hong Kong a anuntat intr-un comunicat ca a obtinut un ordin pentru restrictionarea persoanelor de la a impiedica sau a se amesteca in mod ilegal si cu buna stiinta in utilizarea adecvata a aeroportului.

Ambasador chinez: Beijingul isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong. Nu vom sta cu mainile in san

China isi va folosi puterea pentru a inabusi protestele din Hong Kong daca situatia se va deteriora si mai mult, a declarat joi ambasadorul chinez la Londra, potrivit Reuters.

Lumea pe scurt. Aeroportul din Hong Kong revine la normal. Ken Cuccinelli, seful serviciilor de imigratie din SUA, ar modifica poemul de pe Statuia Libertatii, pentru a apara politicile lui Trump. in Argentina reapare teama incetarilor de plati

Aeroportul din Hong Kong a revenit miercuri dimineata la normal. Donald Trump a amenintat ca va parasi Organizatia Mondiala a Comertului. Guvernul indian a anuntat ca va ridica treptat restrictiile impuse asupra Casmirului. Ken Cuccinelli, directorul interimar al serviciilor de imigrare din SUA, a modificat marti celebrul poem Noul Colos, inscris pe Statuia Libertatii, pentru a apara politica de migratie a guvernului Trump, scrie AFP. Vezi lumea pe scurt, asa cum arata ea miercuri.

Ultimul guvernator britanic din Hong Kong, despre o interventie a Chinei in oras: `Ar fi o catastrofa` Ce sfat ii da Chris Patten premierului Boris Johnson

Chris Patten, ultimul guvernator britanic din Hong Kong, a avertizat, marti, ca o interventie a Chinei in oras ar fi o catastrofa si ca presedintele chinez Xi Jinping ar trebui sa abordeze evenimentele cu.

Criza din Hong Kong. Actorul Jackie Chan si-a aratat sprijinul pentru China: Sper sa-si gaseasca rapid linistea

Dupa zece saptamani de manifestari la Hong Kong contra executivului pro-Beijing, mai multe staruri, precum Jackie Chan si Tony Leung Ka-fai, si-au aratat sustinerea pentru China.

Ciocniri intre politie si manifestanti la aeroportul international din Hong Kong pentru a doua zi consecutiv

Politia si protestatarii s-au ciocnit marti, la aeroportul international din Hong Kong, dupa ce zborurile au fost perturbate pentru a doua zi consecutiv pe fondul agravarii crizei politice in fosta colonie britanica, transmite Reuters.

Directorul general al Cathay Pacific demisioneaza dupa ce Beijingul cheama la ordine compania aeriana din Hong Kong

Cathay Pacific a anuntat vineri demisia directorului sau general Rupert Hogg, dupa ce comapania aeriana din Hong Kong a fost chemata la ordine de Beijing, relateaza AFP.

Trump sugereaza o intrevedere personala cu presedintele Chinei in contextul crizei din Hong Kong

Presedintele SUA, Donald Trump, a sugerat intr-un mesaj pe Twitter ca este posibila in perioada urmatoarea organizarea unei intrevederi cu presdintele Chinei, Xi Jinping, in contextul crizei politice din.

Zborurile din Hong Kong, date peste cap pentru a doua zi consecutiva. Protestatarii au luat cu asalt aeroportul, cantand si afisand mesaje impotriva sefei guvernului si a Beijingului (VIDEO)

Zborurile dinspre Hong Kong au fost date peste cap pentru a doua zi consecutiva, marti, impingand fosta colonie britanica intr-un tumult economic, cu o bursa in scadere pentru a saptea luna la rand, iar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )