Libnet.ro
UNICEF

20:17

Din culisele cinematografiei.Cafe Journal, filmul 100% galatean care a ajuns sa fie proiectat in Statele Unite ale Americii, Mexic sau Spania:Bugetul limitat m-a fortat sa fiu creativ!

Adevărul Adevărul,
Din culisele cinematografiei.Cafe Journal, filmul 100% galatean care a ajuns sa fie proiectat in Statele Unite ale Americii, Mexic sau Spania:Bugetul limitat m-a fortat sa fiu creativ!

Lungmetrajul Cafe Journal, realizat cu un buget de numai 2. 000 de euro de catre actorul Ciprian Brasoveanu, care, pe langa interpretarea rolului principal a semnat si regia, scenariul si montajul, si beneficiind de contributia benevola a colegilor sai din Teatrul Dramatic Fani Tardini, inclusiv al unor legende locale precum Ioana Citta Baciu sau Gheorghe V. Gheorghe, a reprezentat Romania in cadrul mai multor festivaluri internationale. continuă pe Adevărul

Din culisele cinematografiei. Cum a vrut sa faca Elisabeta Bostan un Disneyland autohton dedicat Veronicai

Profitand de notorietatea castigata de Elisabeta Bostan in strainatate, Romania-Film a reusit sa cedeze licenta pentru difuzarea mondiala a filmelor Veronica si Veronica se intoarce unui cunoscut distribuitor din Marea Britanie, Robert Mellin, contra a 15% din incasari, in momentul in care peliculele abia intrasera in productie, acesta achitand si un avans de 25. 000 de dolari.

Primaria din Cluj-Napoca vrea sa amendeze calatorii care au haine murdare sau urat mirositoare

Primaria din Cluj-Napoca vrea sa amendeze calatorii care au haine murdare sau urat mirositoare, care cersesc sau care insulta, injura sau jignesc, potrivit unui regulament privind normele de conduita in mijloacele de transport public local de.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )