Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

Adevărul Adevărul,
Filmul cu cele mai mari incasari din istorie: a depasit Avatar,campion al box office-ului timp de zece ani VIDEO

O productie Disney-Marvel a generat incasari de aproximativ trei miliarde de dolari, la nivel global, devenind astfel filmul cu cele mai mari incasari din istorie, potrivit boxofficemojo. com. continuă pe Adevărul

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

Avatar nu mai este filmul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografului: Cine a detronat pelicula lui James Cameron

Avengers: Endgame, filmul cu supereroi regizat de fratii Joe si Anthony Russo care a avut un buget de 500 de milioane de dolari, a devenit duminica pelicula cu cele mai mari incasari din istoria.

Iancu Guda: Cele mai mari 1000 de companii active in Romania au raportat o scadere a numarului de angajati cu 14%, in ultimii 10 ani

Tensionarea fortei de munca cresterea salariilor peste dinamica productivitatii, cuplata cu dificultatea de a gasi repede forta de munca necesara pentru proiectele in derulare) duce la necesitatea de imbunatatire aproceselor de productie automatizare, eficienta logistica), sustine Iancu Guda, presedinte AAFBR si lector IBR, intr-o analiza.

ANALIZA Cum arata mediul de afaceri din Romania, in functie de cele mai mari 1.000 de companii

Analiza consolidata a contului de profit si pierdere pentru cele mai mari 1. 000 de companii active in Romania reflecta provocari majore in dezvoltarea acestora pe parcursul anului 2018, arata economistul Iancu Guda.

Romania, pe primul loc in cel mai trist top: cat de periculos e sa conduci in Europa

Stim cu totii ca Romania sta prost la capitolul drumuri, iar un clasament la nivel european a confirmat inca o data acest lucru. Lipsa de autostrazi se numara printre cele mai mari.

FIFA 20 va integra pentru prima data cele mai importante echipe din Romania in joc, printre care si Chindia Targoviste

Liga 1 va fi inclusa, in premiera, in jocul video FIFA 20, utilizat de milioane de fani. Urmatorul joc din serie care va fi lansat in luna septembrie si toate echipele din acest sezon vor putea fi alese de jucatori.

EA este cea mai admirata femeie din lume. A depasit-o in popularitate pe Oprah Winfrey...

Michelle Obama, fosta prima doamna a Statelor Unite, este cea mai apreciata femeie la nivel mondial, depasind-o chiar si pe Oprah Winfrey la acest capitol, arata un sondaj realizat de companie britanica de.

Ministerul Sanatatii ii obliga pe soferii surzi sa-si monteze retrovizoare mai mari

Persoanele care prezinta deficient profunde de auz vor putea conduce din nou un autovehicul daca il echpeaza cu oglinzi mai mari. Asa a decis Ministerul Sanatatii care a modificat prin Ordinul 10492019 conditiile pentru obtinerea sau reinnoirea permisului de conducere.

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ

Nimeni nu e perfect, cu totii avem defecte mai mult sau mai putin enervante, dar pe care de cele mai multe ori incercam sa le indreptam. Iata care sunt cele mai proaste obiceiuri ale fiecarei zodii. nb.

Castelul de nisip si Hotelul din siloz, printre cele mai neobisnuite locuri de cazare din lume

In lupta pentru atragerea cat mai multor turisti, hotelierii se bat in cele mai inedite idei. De la cazarea in Castelul de nisip si pana la petrecerea unei nopti in Hotelul vulcan, exista locuri de cazare cu adevarat inedite pe tot globul.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )