Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul La Gomera este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

Adevărul Adevărul,
Filmul La Gomera este propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

La Gomera, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020 la categoria Cel mai bun lungmetraj international. continuă pe Adevărul

VIDEO La Gomera, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

La Gomera, filmul regizat de Corneliu Porumboiu, a fost desemnat propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020.

La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020

Filmul La Gomera, in regia lui Corneliu Porumboiu, este propunerea Romaniei pentru Cel mai bun lungmetraj international de la Oscar 2020, transmite Agerpres. La Gomera a fost filmat in tara, dar si.

Porumboiu, dupa ce La Gomera a fost desemnata propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar: Important este sa se implice distribuitorul american

Regizorul Corneliu Porumboiu a declarat intr-un interviu acordat luni News. ro, dupa ce La Gomera a fost desemnata propunerea Romaniei pentru o nominalizare la categoria cel mai bun lungmetraj international a premiilor Oscar 2020, ca a primit vestea bine si ca o mare importanta in parcursul pe care il va avea productia o are implicarea distribuitorului american al filmului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )