Libnet.ro
UNICEF

18:30

VIDEO Indienii, corporatistii si elevii de scoala danseaza mai bine ca Beyonce

Adevărul Adevărul,
VIDEO Indienii, corporatistii si elevii de scoala danseaza mai bine ca Beyonce

Tineri din lumea intreaga au dat curs invitatiei lansate de coregrafa belgiana Anne Teresa de Keersmaeker, de a dansa precum Beyonce in clipul piesei Countdown. Artista a realizat filmuletul multicultural in semn de protest, dupa ce, in 2011, a acuzat-o pe doamna Carter ca i-a furat miscarile de dans. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum indienii, corporatistii si elevii de scoala danseaza mai bine ca Beyonce

Tineri din lumea intreaga au dat curs invitatiei lansate de coregrafa belgiana Anne Teresa de Keersmaeker, de a dansa precum Beyonce in clipul piesei Countdown. Artista a realizat filmuletul multicultural in semn de protest, dupa ce, in 2011, a acuzat-o pe doamna Carter ca i-a furat miscarile de dans.

Cum vede Iohannis pactul de coabitare: Un fel de cui al lui Pepelea, mai bine l-ar scoate din perete

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, spune ca pactul de coabitare dintre premier si presedinte este caduc, fiind un fel de cui al lui Pepelea, el considerand ca ar fi mai bine sa fie scos din.

Ungureanu: Daca un alt candidat al dreptei va sta mai bine in sondaje, il sprijin.

Presedintele partidului Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca ar sustine un alt candidat al dreptei la prezidentiale, daca ar fi mai bine pozitionat in sondaje decat el. Citeste si: Dreapta se pregateste pentru un nou esec in 2014 Totodata, Mihai Razvan Ungureanu a aratat ca formatiunile de dreapta trebuie sa se uneasca si sa castige alegerile prezidentiale. Ne dorim un mare partid pe centru dreapta? Raspunsul este clar Da. Si daca il intrebati pe .

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele, asa a luat al doilea mandat

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine, comentand declaratiile lui Traian Basescu, ca seful statului stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009.

Geoana: Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele.

Senatorul PSD Mircea Geoana, fost candidat la Presedintie, sustine ca Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat prezidentialele din 2009, social-democratul afirmand ca presedintele asa a castigat al doilea mandat la Cotroceni. Domnul Traian Basescu stie cel mai bine cum s-au fraudat alegerile prezidentiale din 2009. Cum persoane decedate au votat, cum la Paris a fost un vot la 13 secunde, cum s-au tiparit buletine de vot in plus, cum s-au modificat procesele verbale. Domnul Basescu .

Mai bine hipster decat manelist!

De peste sase decenii, categoriile educate duc o existenta colaterala, neregasindu-se nici in moravuri, nici in politica, nici in economie, nici in cultura dominanta. Este de aceea explicabil de ce si ele sufera de sindromul neputintei deprinse, retragandu-se politic, parand dezinteresate ori apatice. Mai mult decat alte categorii, clasa de mijloc educata a fost victima celor mai grele dezamagiri si tradari si tinta predilecta a manipularilor si diversiunilor, de la burghezele partidele-satelit ale PCR-ului, pana la cadrilul obscen al formatiunilor de dreapta din ultimii 23 de ani, pana azi.

Parlamentul European a votat directiva tigarilor, cu amendamente: Vor fi interzise tigaretele mentolate, dar cele slim vor ramane pe piata. Interdictiile vor putea fi amanate mai bine de 10 ani

Parlamentul European a aprobat, marti, proiectul de Directiva privind interzicerea unor sortimente de tigarete, precum cele mentolate, si reglementarea tigarii electronice, insa cu amendamente care au mai atenuat din restrictiile propuse initial de textul avansat de Comisia Europeana.

Niciun cutremur de mai bine de 48 de ore in Galati. Ce spun specialistii

Activitatea seismica in zona judetului Galati, unde in ultimele doua saptamani s-au produs peste 200 de cutremure, pare ca s-a linistit. De duminica de la seismul de 5,5 din Vrancea, in Galati nu au mai fost inregistrate cutremure, potrivit datelor de pe pagina de internet a Institutul National de Fizica a Pamantului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )