Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cu ce artisti vor canta concurentii Vocea Romaniei in marea finala

Adevărul Adevărul,
Cu ce artisti vor canta concurentii Vocea Romaniei in marea finala

In marea finala Vocea Romaniei, concurentii vor prezenta cate trei momente: unul singuri, unul alaturi de antrenor si unul alaturi de un invitat special. continuă pe Adevărul

Anunt important de la PRO TV. Ce se intampla la Vocea Romaniei, in marea finala. Va fi o premiera

Mai sunt aproximativ 48 de ore pana la marea finala Vocea Romaniei, tensiunea de dinaintea marelui moment fiind una puternica. Vineri, 20 decembrie, de la 20:30, patru concurenti cu voci exceptionale, care au cucerit deja antrenorii si publicul vor avea ultima reprezentatie in lupta pentru marele premiu. Dragos, Andi, Jasmina si Elena incep repetitiile pentru .

Aflam cea mai buna voce a Romaniei! Cotele la pariuri sportive pentru marea finala

Vocea Romaniei isi va desemna, vineri seara, de la ora 20:30, marele castigator al sezonului 9. Au ramas in cursa cei mai buni patru concurenti, iar emotiile vor atinge punctul culminant in marea finala pentru care Betano a pregatit o oferta cu adevarat speciala! .

SOC TOTAL la PRO TV! CINE A CASTIGAT marele premiu de la VOCEA ROMANIEI! RASTURNARE de situatie in FINALA! (FOTO)

Sezonul al noualea al show-ului Vocea Romaniei va avea finala vineri si fiecare dintre cei patru jurati-antrenori spera ca elevul lui sa sa ia premiul cel mare si titlul de cea mai buna voce.

Ce momente vor prezenta finalistii de la Vocea Romaniei. Jo si Oana Sarbu vor urca pe scena alaturi de concurenti

Emotiile sunt uriase, atat in randul concurentilor, dar si din partea telespectatorilor, pentru ca peste doar o zi vor putea afla marele castigator de la Vocea Romaniei. Cei patru finalisti care au mai ramas in cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmariti vineri, de la 20:30, cand este transmisa emisiunea de .

Premiera intr-un show TV din Romania: surpriza din finala Vocea Romaniei

In premiera intr-un show TV din Romania, telespectatorii se vor bucura de experienta realitatii augmentate in marea finala Vocea Romaniei.

Cine sunt castigatorii Vocea Romaniei din toate cele 9 sezoane. Ce s-a ales de cei pe care PRO TV i-a facut celebri

Vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30, postul de televiziune Pro TV difuzeaza finala Vocea Romaniei. Dragos Moldovan, Andi Tolea, Jasmina Rasadean si Elena Bozian vor lupta pentru marele premiu de 100. 000 de euro si pentru sansa de a deveni urmatoarele staruri in Romania. La fel s-a intamplat cu mai multi dintre castigatorii editiior precedente.

Cati bani incaseaza castigatorul finalei Vocea Romaniei, sezonul 9. Premiul este substantial

Emotiile sunt uriase, atat in randul concurentilor, dar si din partea telespectatorilor, pentru ca peste doar o zi vor putea afla marele castigator de la Vocea Romaniei. Cei patru finalisticare au mai ramas in cursa din show-ul de pe PRO TV vor putea fi urmariti vineri, de la 20:30, cand este transmisa emisiunea de talente muzicale.

Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un accident. Cum arata inainte

Despre cantaretul de rock, cu o voce iesita din comun, deja stie toata lumea. Cand spui Dragos Moldovan, deja stii despre cine este vorba. Dar cata lume stie prin ce momente grele a trecut Dragos, momente in urma carora a ramas desfigurat. Dragos Moldovan, finalistul de la Vocea Romaniei care a ramas desfigurat dupa un .

Tudor Chirila VOCEA ROMANIEI. Tudor Chirila a spus ADEVARUL despre ce se intampla, de fapt, cu VOCEA ROMANIEI

Tudor Chirila a vorbit despre sansa pe care o are in acest sezon la VOCEA ROMANIEI, si anume de a lucra cu un concurent cu o voce remarcabila, asa cum este cazul lui Dragos Moldovan. Tudor Chirila merge in.

SOC la PRO TV! ADIO, Vocea Romaniei! NU s-a mai intamplat ASA CEVA pana acum

Celebra emisiune Vocea Romaniei, difuzata de Pro TV, vineri, a avut audienta scazuta fata de editiile trecute. Abia a prins locul trei in topul audientelor la nivel national.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )