Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce audiente a avut finala Super Bowl LIV: cifrele, in crestere fata de 2019

Adevărul Adevărul,
Ce audiente a avut finala Super Bowl LIV: cifrele, in crestere fata de 2019

Finala Super Bowl LIV, care a avut loc pe 2 februarie la Miami, a inregistrat o usoara crestere in cifrele de audienta, scrie Variety. continuă pe Adevărul

SHOW FABULOS facut de REGINELE MUZICII! J-LO si SHAKIRA au incins atmosfera la finala SUPER BOWL! (VIDEO)

Reginele muzicii pop si latino au facut senzatie in pauza finalei Campionatului de fotbal american, Super Bowl, desfasurata duminica la Miami, Florida.

Kansas City Chiefs, victorioasa in finala Super Bowl

Echipa Kansas City Chiefs a castigat cea de-a 54-a editie a Super Bowl-ului, mare finala a Ligii pro.

Donald Trump, repetent din nou la geografie. Presedintele american a confundat statele Kansas si Missouri dupa finala Super Bowl

Presedintele american a felicitat duminica statul Kansas pentru victoria echipei Kansas City Chiefs in finala ligii profesioniste de fotbal american NFL, Super Bowl, de fapt orasul aflandu-se in statul Missouri, noteaza AFP.

GALERIE FOTO. Claudia Romani a incins finala Super Bowl

Cati bani au primit Shakira si Jennifer Lopez pentru show-ul de la Super Bowl

Super momentul artistic oferit de Shakira si Jennifer Lopez in finala Super Bowl 2020 este inca pe buzele tuturor, insa multi se intreaba. cat au castigat cele doua artiste pentru acest show? .

VIDEO Fotbal american: Kansas City Chiefs, campioana dupa 50 de ani - Victorie cu San Francisco 49ers in Super Bowl

Echipa Kansas City Chiefs si talentatul sau quarterback Patrick Mahomes au castigat cea de-a 54-a editie a Super Bowl-ului, marea finala a Ligii profesioniste de fotbal american NFL), invingand cu scorul de 31-20 formatia San Francisco 49ers, duminica seara, pe Hard Rock Stadium din Miami, in fata a 76. 000 de spectatori.

VIDEO Faza zilei: Un suporter a adormit in timpul Super Bowl

Un videoclip cu un suporter care doarme in timpul Super Bowl a devenit viral pe retelele de socializare, luni, dupa ce Kansas City Chiefs a invins formatia San Francisco 49ers, in finala Ligii nationale de fotbal american NFL), scor 31-20.

VIDEO Beyonce si Jay-Z au refuzat sa se ridice in picioare in timpul intonarii imnului national al Statelor Unite la Super Bowl

Canatretii Beyonce si Jay-Z nu s-au ridicat de pe scaun pe tot parcursul interpetarii imnului national al Americii in cadrul celei de-a 54 editii a Super Bowl, desfasurata in Miami pe 02. Gestul a fost surprins de cativa participanti la Super Bowl si imaginile au fost distribuite pe Twitter, atragand atentia presei, noteaza The Independent.

Concert incendiar! J.Lo si Shakira, spectacol latino de exceptie la Super Bowl - VIDEO

Jennifer Lopez si Shakira au scris istorie la Super Bowl, unde au sustinut un concert de neuitat.

VIDEO Shakira si Jennifer Lopez, show impresionant la Super Bowl

Cantaretele de origine latino-americana Shakira 43 de ani) si Jennifer Lopez 50 de ani) au oferit, duminica seara, in pauza finalei Super Bowl, un recital care a reprezentat diversitatea culturala si care a impresionat prin energie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )