Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce crede Traistariu despre castigatorul Eurovision 2019 si despre prestatia Madonnei

Adevărul Adevărul,
Ce crede Traistariu despre castigatorul Eurovision 2019 si despre prestatia Madonnei

Mihai Traistariu a comentat, printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, finala Eurovision 2019, ce a avut loc pe 18 mai la Tel Aviv. Cantaretul a laudat atat castigatorul, cat si momentul sustinut de Madonna. continuă pe Adevărul

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade.

Cine este Duncan Lawrence, castigatorul Eurovision 2019, si cum o poveste de iubire tragica l-a inspirat sa compuna piesa care i-a adus trofeul VIDEO

Duncan Lawrence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision 2019 in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

VIDEO Olanda a castigat Eurovision 2019 cu o piesa de dragoste si cel mai simplu show

Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, este castigatorul Eurovision 2019. Artistul, in varsta de 25 de ani, a cucerit publicul si specialistii cu piesa Arcade si marcheaza astfel prima victorie a tarii sale dupa 44 de ani.

LIVE VIDEO Aflam castigatorul Eurovision in aceasta seara:Madonna va sustine un recital in finala concursului

Artisti din 26 de tari vor lupta in finala Eurovision 2019, care se desfasoara in aceasta seara la Tel Aviv. Spectacolul, in cadrul caruia Madonna va sustine un recital, este in direct de TVR, dar il puteti urmari si pe adevarul. ro in format live video.

Clasament Eurovision 2019: castigatorul nu a fost pe primul loc nici la jurii, nici la public. Cum s-a votat

Conform rezultatelor dezvaluite de organizatori, castigatorul Eurovision 2019, olandezul Duncan Lawrence, a dominat si semifinalele. Totusi, in finala el nu a fost pe primul loc nici in preferintele publicului, nici in ale juriilor, chiar daca votul telespectatorilor a fost cel care i-a adus victoria. Va prezentam clasamentul detaliat din finala Eurovision 2019.

VIDEO Cine este marele favorit in finala Eurovision 2019 si care sunt tarile cu cele mai mici sanse de castig

Finala Eurovision 2019 va avea loc sambata seara, 18 mai, la Tel Aviv si va fi transmisa in direct de TVR de la ora 22. Casele de pariuri pare insa ca au ales deja castigatorul Eurovision 2019.

EUROVISION 2019. Mihai Traistariu, despre prestatia lui Ester Peony

Mihai Traistariu a comentat pe pagina sa de Facebook prestatia lui Ester Peony, imediat ce showul cantaretei din Romania. Artistul s-a aratat extrem de multumit de ceea ce.

Prestatia Madonnei din finala Eurovision 2019, catalogata drept un dezastru: diva s-a chinuit sa cante VIDEO

In ciuda controverselor, Madonna 60 de ani) a cantat in finala Eurovision 2019 de la Tel Aviv, insa momentul a fost sub asteptari, multi telespectatori fiind de parere ca regina muzicii pop mai mult s-a chinuit decat sa cante. Iar daca din punct de vedere vocal a lasat de dorit, vedeta s-a salvat cu o declaratie politica aplaudata la nivel global.

Cum a comentat Traistariu prestatia cantaretei Ester Peony in semifinala Eurovision 2019 VIDEO

Mihai Traistariu a comentat desfasurarea celei de-a doua semifinale Eurovision 2019, de la Tel Aviv, si a laudat prestatia reprezentantei tarii noastre, Ester Peony, care a ratat, insa, calificarea in ultima etapa a concursului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )