Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mesajul lui Morosanu dupa ce a fost invins de Marius Craciun in finala Ferma

Adevărul Adevărul,
Mesajul lui Morosanu dupa ce a fost invins de Marius Craciun in finala Ferma

Catalin Morosanu, care a pierdut finala show-ului Ferma, de la Pro TV, in fata lui Marius Craciun, i-a transmis tanarului sportiv un mesaj de felicitare si a marturisit ca revine in ring. continuă pe Adevărul

Marius Craciun este castigatorul Ferma 2019: cel mai iubit concurent l-a invins pe cel mai puternic, Morosanu VIDEO

Marius Craciun este marele castigator al show-ului Ferma, dupa ce sportivul a reusit sa-l invinga in duel pe luptatorul K1 Catalin Morosanu, dupa trei probe, in editia de joi seara, 23 mai.

Din pacate, Marius Craciun nu se va bucura de banii de la Ferma. Unde se duce suma de la PRO TV

Ultima editie a emisiunii Ferma Un nou inceput, a fost difuzata de Pro TV, joi seara. Dupa mai bine de 4 luni de competitie, drame, aliante si strategii, Catalin Morosanu si Marius Craciun s-au luptat pentru marele premiu in valoare de 50. 000 de euro. Marius a castigat duelul, dar din pacate nu se va [] .

Povestea trista a lui Marius Craciun, castigatorul Ferma 2019: Adevarul e ca de cele mai multe ori as fi facut ceva pentru mine, dar am ales sa fac pentru familie

Sportivul Marius Craciun, in varsta de 23 de ani, a fost desemnat castigatorul reality show-ului Ferma 2019. Tanarul, care are o poveste de viata trista, a marturisit ca va folosi premiul in bani pentru a-si ajuta familia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )