Libnet.ro
UNICEF

10:00

Reactii impartite dupa ce Vladimir Draghia a castigat finala Exatlon: A incercat sa sensibilizeze publicul. Suntem cumva la Dansez pentru tine?

Adevărul Adevărul,
Reactii impartite dupa ce Vladimir Draghia a castigat finala Exatlon: A incercat sa sensibilizeze publicul. Suntem cumva la Dansez pentru tine?

Actorul Vladimir Draghia a castigat competitia Exatlon, dupa ce a obtinut mai multe voturi din partea publicului, in finala care a fost transmisa in direct de Kanal D. continuă pe Adevărul

Vladimir Draghia e castigatorul Exatlon: ce va face cu premiul de 100.000 de euro si promisiunea emotionanta pe care i-a facut-o adversarului sau FOTO

Vladimir Draghia 32 de ani) este castigatorul Exatlon si al premiului in valoare de 100. 000 de euro. Anuntul facut privind modul in care va cheltui banii si promisiunea facuta adversarului sau din finala a emotionat fanii reality show-ului de la Kanal D.

Vladimir Draghia e castigatorul Exatlon: ce va face cu premiul de 100.000 de euro si promisiunea emotionanta pe care i-a facut adversarului sau FOTO

Vladimir Draghia 32 de ani) este castigatorul Exatlon si al premiului in valoare de 100. 000 de euro. Anuntul facut privind modul in care va cheltui banii i-a emotionat pe fanii reality show-ului de la Kanal D.

SCANDAL de proportii dupa ce Draghia a castigat EXATLON! Cand vrei sa donezi, faci si taci, nu te lauzi pentru voturi! / Ati distrus visul unui om! (FOTO)

Fanii Exatlon sunt foc si para dupa ce Vladimir Draghia a castigat concursul urmarit cu atata interes vreme de cinci luni. Multi dintre telespectatori sustin ca vedeta a anuntat ca va dona premiul de.

Vladimir Draghia, ultimul faimos ramas la Exatlon: ce a declarat Catalin Cazacu dupa eliminare FOTO

Mai sunt cateva zile pana la finala Exatlon. Castigatorul competitiei de la Kanal D, care pleaca din Republica Dominicana cu premiul de 100. 000 de euro, se va alege, in direct, miercuri, 23 mai. Echipa Faimosilor a ramas in picioare cu un singur concurent Vladimir Draghia, in timp ce Razboinicii au reusit sa ramana in numar de patru.

Finala Exatlon a spulberat concurenta: cati romani au urmarit momentul in care Vladimir Draghia a fost ales castigator

Finala Exatlon, in care Vladimir Draghia a fost desemnat castigator, a plasat postul Kanal D pe primul loc in topul audientelor, la mare distanta de Antena 1 si Pro TV.

EXATLON 2018: EMOTII mari pentru Vladimir Draghia! Vestea de ULTIM MOMENT primita de la IUBITA Faimosului (FOTO)

Emotii mari in familia lui Vladimir Draghia, ultimul Faimos ramas la Exatlon. Alice si Zora au trait la cote maxime eliminarea de aseara, cand in pericol de plecare au fost Vladimir Draghia si Catalin.

EXATLON 2018: EMOTII mari pentru Vladimir Draghia! A primit o VESTE neasteptata de la IUBITA LUI! (FOTO)

Emotii mari in familia lui Vladimir Draghia, ultimul Faimos ramas la Exatlon. Alice si Zora au trait la cote maxime eliminarea de aseara, cand in pericol de plecare au fost Vladimir Draghia si Catalin.

EXATLON: RUGACIUNI pentru Vladimir Draghia! CLIPE DE COSMAR, imediat dupa SEMIFINALA: Am crezut ca mor de vreo doua ori

Vladimir si Ionut, cei doi finalisti Exatlon Romania, au oferit primele declaratii dupa semifinale. De dimineata am avut putine emotii. M-am concentrat. Le multumesc celor de acasa. Sunt constient ca sunt multi care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )