Libnet.ro
UNICEF

07:00

Motivul pentru care Bronn si Cersei nu apar niciodata impreuna in Game of Thrones

Adevărul Adevărul,
Motivul pentru care Bronn si Cersei nu apar niciodata impreuna in Game of Thrones

Cu siguranta ati observat ca Cersei si Bronn nu apar niciodata impreuna in scenele din serialul Game of Thrones, iar in ultimul episod evitarea unei astfel de situatii a fost cat se poate de evidenta. Exista insa si o explicatie, dar nu are nicio legatura cu personajele, ci cu actorii care le interpreteaza, Lena Headey si Jerome Flynn. continuă pe Adevărul

VIDEO Stam, ne odihnim, acum mananc niste seminte. Motivul pentru care primarul i-a lasat fara ajutoare sociale

Zeci de oameni care primeau ajutor social au ramas fara acesti bani pentru ca nu s-au prezentat la munca in folosul comunitatii. Este decizia primarului din comuna Bughea de Jos, judetul Arges.

Mihai Mitoseru a lipsit de la inmormantarea socrului sau. Motivul pentru care nu a fost alaturi de Noemi

Mihai Mitoseru a lipsit de la inmormantarea socrului sau. Actorul a avut motive intemeiate sa nu participe la evenimentul extrem de trist, care l-a afectat atat de mult. Mihai Mitoseru a.

Salariile bugetarilor cresc cu 3%, nu cu 25%. Motivul pentru care sindicalistii i-au tradat pe oamenii pe care ii reprezinta si au facut pact cu Guvernul

Vestea ca salariile nete ale tuturor bugetarilor nu cresc cu 25% de la 1 ianuarie, ci doar cu 3% a creat o unda de soc. Medicii, profesorii si angajatii din administratie se intreaba de ce au acceptat.

Motivul pentru care Regele Mihai nu a mai fost vazut. Nu este din cauza bolii

Ultimele fotografii cu Regele Mihai au fost realizate pe 24 iunuarie 2016 de Alain Morvan, fotograful Casei Majestatii Sale Regelui din Elvetia si au fost considerate ca fiind ultimele imagini publicecu.

Aceasta tanara profesoara de matematica a fost filmata pe ascuns de elevii sai. Motivul pentru care clipul a aprins imaginatia barbatilor - VIDEO

Un clip cu o profesoara de matematica din Minsk, Belarus, a devenit viral dupa ce unul dintre elevii ei a filmat-o in timp ce preda. Oksana Neverselaya a fost supranumita cea mai frumoasa profesoara.

Motivul incredibil pentru care au fost solicitati salvamontistii argeseni

Salvamontistii argeseni au fost chemati sa intervina pentru recuperarea unei turiste cu o posibila entorsa de glezna, sub refugiul Fereastra Zmeilor. Spre surprinderea acestora, femeia care acuza o entorsa.

A aparut un smartwatch care nu trebuie incarcat niciodata: preia energia din corpul tau - VIDEO

A aparut un smartwatch care nu trebuie incarcat niciodata. Pana acum, ceasurile inteligente nu prea au prins la cumparatori, partial din cauza faptului ca nu aduc functionalitati noi fata de.

Adevaratul motiv pentru care Marian Vanghelie vrea sa scape de controlul judiciar. Ce probleme de sanatate are fostul primar al Sectorului 5

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie cere in instanta revocarea controlului judiciar pe care il are in dosarul in care este judecat pentru luare de mita, sustinand ca trebuie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )