Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cele mai populare subiecte pe Twitter in 2019: Game of Thrones, primul loc pe categoria TV

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare subiecte pe Twitter in 2019: Game of Thrones, primul loc pe categoria TV

Game of Thrones, Avengers: Endgame si actorul Tom Holland au fost printre cele mai populare subiecte pe Twitter din categoriile TV, filme si actori in 2019, potrivit unor clasamente facute publice de reteaua sociala. continuă pe Adevărul

Google Romania a anuntat topul cautarilor din 2019: Razvan Ciobanu, peste prezidentiale si europarlamentare Prohodul, versurile anului Vezi cele mai populare retete, filme, telefoane, diete si evenimente sportive (FOTO)

Google Romania a anuntat cele mai populare cautari din anul 2019. Daca eMag Black Friday a suscitat cel mai mare interes printre internauti, marea surpriza consta in faptul ca Razvan Ciobanu,.

FORBES: Taylor Swift, Kanye West si Metallica, intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift, rapperul Kanye West si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit Forbes, relateaza News. ro.

Bioshock, una dintre cele mai populare francize, va avea parte de o continuare

Fanii indragitei serii Bioshock se vor bucura sa afle ca franciza fantastica va avea parte de o continuare, fie ea si de la un alt dezvoltator. 2K Games a facut un anunt foarte important in.

Topul Forbes al cantaretilor cu cele mai mari venituri in 2019

Cantareata Taylor Swift 29 de ani), rapperul Kanye West 42 de ani) si trupa Metallica se numara intre artistii cu cele mai mari venituri in 2019, potrivit revistei Forbes.

Care sunt cele mai rapide telefoane din 2019: cel mai relevant clasament, publicat

Oficialii AnTuTu au publicat cea mai recenta versiune a clasamentului lor lunar in materie de telefoane de top. Asa poti afla care sunt cele mai rapide smartphone-uri pe final de 2019. Daca.

Astrologii spun ca ele sunt cele mai puternice zodii. Femeia Sagetator nu poate fi invinsa

Din toate zodiile horoscopului, patru dintre ele se remarca prin calitati de lider, prin felul lor de a se impune si de a-i face pe ceilalti sa le urmeze. Sunt zodii de femei considerate a fi cele mai puternice, mereu stapane pe sine si cu un orgoliu nemasurat. Femeia Sagetator este nativa care nu se va lasa niciodata invinsa, iar daca va suferi vor fi putini cei care o vor vedea.

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

Ce legatura este, de fapt, intre Teo Trandafir si Mircea Badea. Vedeta Kanal D a vorbit despre cele mai importante momente dintre ei

Toata suflarea romaneasca a auzit sau i-au vazut macar odata, la televizor, pe vremea cand 7ABC era printre putinele posturi deteleviziune private din tara. Macar odata publicul romanesc a ras odata cu ei. Este vorba de unul din cele mai celebre cupluri de moderatori TV, Teo Trandafir si Mircea Badea. Ce legatura este, de fapt, .

Cine sunt cele mai bogate vedete din lume. Cati bani are in cont Celine Dion

Fie ca ne place, fie ca nu, trebuie sa recunoastem ca suntem curiosi ce averi au reusit sa stranga vedetele internationale, din lumea muzicii si nu numai, de-a lungul carierei lor. Exista tot felul de topuri facute de reviste celebre, ca spre exemplu Forbes, care ne incita curiozitatea, admiratia si, uneori chiar invidia. Cine sunt .

Cele mai frumoase 30 de mesaje de Craciun pentru familie si prieteni

Urmeaza una dintre cele mai frumoase perioade din an, odata cu sosirea sarbatorilor de iarna. Cateva dintre urarile si mesajele pe care le vei regasi in aceasta colectie vor reusi sa le puna celor dragi un zambet pe buze, mai ales in perioada Craciunului. Daca simti ca nu ai inspiratie pentru a le trimite celor .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )