Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine sunt cei 11 finalisti de la iUmor si cum va fi ales marele castigator: E ca si cum finalul Game of Thrones ar fi fost votat de fani FOTO

Adevărul Adevărul,
Cine sunt cei 11 finalisti de la iUmor si cum va fi ales marele castigator: E ca si cum finalul Game of Thrones ar fi fost votat de fani FOTO

IUmor se apropie de finalul celui de-al saselea sezon. Sambata, 1 iunie, de la 20:00, la Antena 1, romanii vor afla cine este castigatorul show-ului de la Antena 1. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis cere demiterea imediata a unor ministri: cine sunt cei vizati

Presedintele Klaus Iohannis a avut o reactie extrem de dura la adresa Guvernului Dancila dupa organizarea extrem de slaba a alegerilor din diaspora. Presedintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, demisia imediata din functie a ministrul de Externe, Teodor Melescanu, dar si ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful statului sustine ca Guvernul Dancila se face vinovat [] .

Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica la Blaj

Papa Francisc are o misiune importanta de indeplinit cand va veni in Romania. El trebuie sa beatifice sapte episcopi greco-catolici romani care si-au dat viata in numele credintei, in primii ani ai comunismului. Cine sunt cei sapte episcopi greco-catolici pe care Papa Francisc ii va beatifica Vizita Papei Francisc in Romania are o puternica incarcatura [] .

S-a aflat cine sunt castigatorii de la EXATLON! Da, amandoi sunt din echipa Faimosilor! Fanii sunt DISPERATI

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Exatlon nu a fost la inaltimea asteptarilor, asa ca au aparut premiul de 100. 000 de euro a fost impartit intre cei doi finalisti! Dupa cinci luni de.

Dancila fuge de raspundere, din nou: cine sunt vinovati de votul din diaspora

Procesul de votare din diaspora a fost un dezastru, din nou, iar vinovatii se pare ca se gasesc din ce in ce mai greu. Viorica Dancila are insa o explicatie. PSD trece printr-o perioada foarte dificila, de cateva zile. Cu Dragnea la inchisoare si Partidul Social Democrat invins de PNL la alegeri, Dancila nu mai [] .

UPDATE Noi rezultate partiale de la BEC. Cine sunt europarlamentarii pe care Romania ii trimite la Bruxelles

Reprezentantii Biroului Central Electoral au anuntat, marti, noi rezultate oficiale partiale ale alegerilor europarlamentare si referendumului pentru justitie care s-au desfasurat duminica.

Cine sunt fiii si fiicele Romaniei care au plecat din tara, la care se referea Sanctitatea Sa

Sunt intre 3 si 4 milioane de romani care lucreaza in strainatate. Cam 3. 5 milioane, potrivit statisticilor oficiale, dar nimeni nu poate spune cu precizie cati anume. Unii s-au dus de voie, altii de nevoie, pentru a putea sa castige o paine, nu intotdeauna dintre cele mai albe. De bine de rau, ei trimit bani celor ramasi acasa, banii respectivi fiind folositi preponderent nu in consum, ci pentru a-si contrui o casa sau a investi in afaceri.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )