Libnet.ro
UNICEF

19:00

Primetime Emmy 2019 - Game of Thrones si Fleabag, marile castigatoare. HBO si Netflix, cele mai multe trofee

Adevărul Adevărul,
Primetime Emmy 2019 - Game of Thrones si Fleabag, marile castigatoare. HBO si Netflix, cele mai multe trofee

Serialele Game of Thrones si Fleabag au fost, duminica seara, marile casigatoare la gala de decernare a premiilor Primetime Emmy, acordate de Television Academy, unde HBO si Netflix s-au impus din punct de vedere al numarului de trofee primite, potrivit The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Emmy 2019: Game of Thrones, Veep, la ultimele nominalizari Femeile domina categoriile comediei

Serialele Game of Thrones si Veep au anul acesta ultima sansa de a mai castiga un premiu Emmy, la gala care va avea loc duminica seara. Anul acesta, categoriile dedicate genului comediei sunt dominate de femei, potrivit Mediafax, care citeaza Associated Press.

Oscarurile televiziunii americane, dominata de productiile Game of Thrones si Fleabag. Lista completa a castigatorilor premiilor Emmy 2019!

Cea de-a 71-a editie a galei de decernare a premiilor Primetime Emmy, supranumite Oscarurile televiziunii americane, a fost dominata de productiile Game of Thrones si Fleabag. Productiile HBO au dominat.

Cele mai frumoase aparitii de la Emmy 2019

Aseara a avut loc o adevarat defilare de bun gust vestimentar la Gala de decernare a Premiilor Emmy 2018. Iata cateva din cele mai apreciate tinute purtate de marile vedete de la Hollywood pe Red Carpet.

Castigatorii Premiilor Emmy 2019

Aseara a avut loc editia din acest an a Galei Premiilor Emmy. Iata ce productii si ce actori au castigat mult ravnitele trofee aurii.

Actorii din Game of Thrones s-au reunit la gala Emmy 2019. Seria HBO a cucerit 12 trofee: Este o onoare pentru noi toti FOTO

Cei mai importanti actori din Game of Thrones s-au reunit duminica seara, 22 septembrie, la cea de-a 71-a gala de decernare a premiilor Emmy. Alaturi de ei s-a aflat si George Martin, scriitorul cartilor care stau la baza serialului HBO.

FOTO Ce tinute au ales actritele la Emmy 2019: Emilia Clarke, aparitie indrazneata. Gwyneth Paltrow, pe lista celor mai prost imbracate

Actritele s-au intrecut in tinute la cea de-a 71-a editie a Premiilor Emmy, eveniment ce s-a desfasurat, pe 22 septembrie, la Microsoft Theater din Los Angeles.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )