Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai nou film din seria Hunger Games/Jocurile Foamei starneste revolta in mediul online

Adevărul Adevărul,
Cel mai nou film din seria Hunger Games/Jocurile Foamei starneste revolta in mediul online

Fanii trilogiei Hunger Games/Jocurile foameipot patrunde in lumea celui mai nou film al seriei prin intermediul unei aplicatii lansate recent in mediul online. Cea mai noua pelicula a trilogiei, The Hunger Games: Mockingjay - Part 1/Jocurile Foamei: Revolta - Partea 1, are premiera in Romania pe 21 noiembrie. continuă pe Adevărul

Matt Damon a confirmat ca va juca intr-un nou film din seria Jason Bourne

Actorul Matt Damon a confirmat ca va juca intr-un nou film din franciza Jason Bourne, regizat de Paul Greengrass, potrivit hollywoodreporter. com. Matt Damon si prietenul sau Ben Affleck au acordat, vineri, un.

Cel mai complicat ceas din lume a fost vandut cu 24 milioane dolari

Cel mai complicat ceas creat vreodata a devenit si cel mai scump din lume, fiind vandut pentru 24 milioane dolari, la o licitatie organizata la Geneva, relateaza BBCNews. Supercomplicatia lui Henry.

Premiile Academiei de Film Europene: Nymphomaniac, in cursa pentru cel mai bun film european al anului

Nymphomaniac, Leviathan, Winter Sleep, Ida si Force Majeure au fost nominalizate la categoria cel mai bun film european al anului la editia din acest an a premiilor Academiei de Film Europene n. r. - European Film Awards, EFA), care sunt considerate Oscarurile europene.

FOTO. Cum arata cel mai frumos transexual din lume

Isabella Santiago, din Venezuela, a fost proclamata Miss International Queen 2014, un concurs international de frumusete pentru transsexuali, informeaza Agerpres.

VIDEO. Griffith a marcat cel mai tare gol din NHL

Seth Griffith este noul fenomen din NHL. Jucatorul lui Boston Bruins a dat un gol senzational- fara se se uite la poarta! .

Arata senzational la 40 de ani! A eclipsat-o pe Jennifer Lawrence la premiera noului film din seria The Hunger Games!

Mare desfasurare de forte seara trecuta la Londra! Capitala Marii Britanii a gazduit premiera celei de-a treia parti a francizei The Hunger Games, Mockingjay - Part 1, eveniment la care au luat parte vedete precum Elizabeth Banks, Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth sau Julianne Moore.

Germanul Dirk Nowitzki, desemnat cel mai bun marcator strain din NBA

Dirk Nowitzki, jucator german care evolueaza la echipa de baschet Dallas Mavericks, a fost desemnat cel mai bun marcator din liga profesionista nord-americana de baschet NBA).

Hidroelectrica va inregistra in acest an cel mai mare profit din istoria companiei, de 1,1 miliarde de lei

Producatorul de electricitate Hidroelectrica, companie controlata de stat si aflata in insolventa, estimeaza ca va inregistra in acest an un profit de 1,1 miliarde lei, cel mai mare castig din istoria companiei.

Cel mai controversat magistrat din Bihor a fost exclus, definitiv, din magistratura

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis: judecatorul Mircea Puscas a fost suspendat din magistratura, decizia fiind una definitiva. Totdata, magistratul mai asteapta decizia judecatorilor de la ICCJ intr-un dosar in care, initial, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

The Hunger Games: Mockingjay: Uite cine i-a luat fata lui Jennifer Lawrence la premiera

Premiera cu lenjerie intima la vedere. De asta au avut parte cei care s-au adunat in Odeon Leicester Square din Londra pentru lansarea The Hunger Games: Mockingjay - part 1.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )