Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ultimul film din seria Jocurile foamei se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american. Topul complet VIDEO

Adevărul Adevărul,
Ultimul film din seria Jocurile foamei se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american. Topul complet VIDEO

Ultimul film din seria Jocurile foamei, intitulat Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 51,6 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo. com. continuă pe Adevărul

Ultimul film Jocurile foamei, pe primul loc in box office-ul nord-american. Ce filme a surclasat

Ultimul film din seria Jocurile foamei, Jocurile foamei: Revolta - Partea a II-a/ The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, se mentine pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 51,6 milioane de dolari. Filmul a surclasat, intre altele, animatia Bunul dinozaur/ The good dinosaur, drama Creed si lungmetrajul Spectre.

De Mos Nicolae, Jeff Kinney lanseaza volumul 10 din seria JURNALUL UNUI PUSTI la Bucuresti!

Veste buna pentru fanii cunoscutului personaj Greg Heffley si ai seriei Jurnalul unui pusti: Jeff Kinney vine la Bucuresti, intre 5-7 decembrie, impreuna cu echipa de la Abrams Books. Evenimentul face parte din OLD SCHOOL GLOBAL TOUR FAN FERVOR, turneu mondial de promovare al volumului 10 al seriei, intitulat Ca pe vremuri, publicat in luna noiembrie de editura ARTUR, in traducerea Andrei Matzal. Turneul este unul dintre cele mai ambitioase proiecte de promovare si include 15 orase de pe 5 continente.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )