Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ultimul episod din Las Fierbinti, cea mai mare audienta din sezonul sase: serialul Pro TV, peste interviurile cu Victor Ponta si Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Ultimul episod din Las Fierbinti, cea mai mare audienta din sezonul sase: serialul Pro TV, peste interviurile cu Victor Ponta si Klaus Iohannis

Las Fierbinti a inregistrat cele mai bune cifre de audienta din acest sezon, clasandu-se pe primul loc in fata interviurilor oferite de Victor Ponta la Antena 3 si de Klaus Iohannis la Digi24. Pe durata episodului in care Giani dorea sa faca nunta cu Geanina, Kanal D si-a asigurat un loc in primele trei pozitii. continuă pe Adevărul

VIDEO. Darius Valcov: Eurostat a confirmat datele INS. Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Comparativ cu trimestrul al treilea din 2013, economia Romaniei consemneaza al doilea mare avans din UE, de 3,3%, dupa Polonia 3,4%). in spatele Romaniei se afla Marea Britanie cu o crestere de 3%), Ungaria, 3,1%) si Lituania 2,6%). Germania, cea mai mare economie din UE, a inregistrat o crestere de 0,1% a PIB-ului din trimestrul al treilea comparativ cu trimestrul precedent si de 1,2% fata de trimestrul al treilea din 2013.

Dambovita, judetul cu cea mai mare suprafata de culturi de legume calamitata din Romania

Peste 3. 200 de hectare de culturi agricole au declarate calamitate in Dambovita. Declaratia a fost facuta de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la Voinesti. Dambovita are, astfel, cea mai mare suprafata calamitata de culturi de legume din tara.

Eurostat: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare crestere a Produsului Intern Brut PIB) din Uniunea Europeana UE), de 1,9% fata de trimestrul anterior, si a doua in ceea ce priveste evolutia PIB fata de aceeasi perioada din 2013, dupa Polonia, potrivit datelor publicate de Eurostat.

Record: Vanzari de peste 9 miliarde dolari in cea mai mare zi mondiala de online shopping creata de grupul chinez Alibaba

Ziua Celibatarilor, un fel de Black Friday chinezesc creat de grupul Alibaba, a generat vanzari record de 9,3 miliarde dolari mai ales in China, dar si in alte tari, aproape dublu fata de anul trecut. Chinezii au cumparat atat de mult incat companiile de curierat au de livrat 260 de milioane de pachete in urmatoarele zile. Ziua nebuna de cumparaturi 11. 11 a fost creata de gigantul online Alibaba Group si promovata intr-un mod atat de eficient incat a ajuns cea mai mare zi de shopping pe plan mondial, cu vanzari mult peste Black Friday si Cyber Monday Alibaba a exportat sarbatoarea si in alte mari piete din Asia care au contribuit la noul record.

Chinezul cu o idee de miliarde de dolari: a transformat un eveniment marunt in cea mai mare sarbatoare de comert

Pana la Black Friday mai avem o saptamana, dar China deja e in febra cumparaturilor si nu se opreste usor. Iata povestea Alibaba si a comertului sau de miliarde de dolari intr-o singura zi.

Giani se casatoreste, Robi se-mpotriveste, in ultimul episod din sezonul sase al serialului Las Fierbinti

Sezonul al saselea din serialul de comedie Las Fierbinti va ajunge la final in aceasta seara, odata cu difuzarea ultimului episod din serie. Giani vrea sa se casatoreasca cu Gianina, insa Robi se va impotrivi mariajului. Serialul va beneficia si de un viitor sezon sapte.

Valcov: Eurostat confirma datele prezentate de INS. Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE (VIDEO)

Ministrul delegat pentru Buget, Darius Valcov, a declarat, vineri, in candrul unei conferinte de presa, ca Eurostat a confirmat datele prezentate de Institutul National de Statistica INS) privind cresterea.

Cum a ajuns ocupatia de gunoier cea mai ravnita de la New York

Ocupatia de gunoier a ajuns una extrem de ravnita la New York, dupa ce o persoana care practica aceasta meserie in cel mai mare oras din Statele Unite a ajuns sa castige, anual, 70. 000 de dolari, scrie.

Roger Federer, nemilos cu Andy Murray in ultimul meci din grupa

Intr-o forma de invidiat, Roger Federer l-a invins categoric pe Andy Murray, joi seara, in ultimul meci din cadrul Grupei B la Turneul Campionilor de la Londra.

Rapid-Ceahlaul 1-1, in ultimul meci din etapa a 14

Rapid si Ceahlaul au remizat, 1-1, in Giulesti, in ultimul meci din etapa a 14-a a Ligii intai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )