Libnet.ro
UNICEF

01:05

webPR: Concerte ce nu trebuie ratate anul acesta la Sibiu Jazz Festival

Hotnews Hotnews,
 webPR: Concerte ce nu trebuie ratate anul acesta la Sibiu Jazz Festival

In perioada 23- 29 mai, Sibiul gazduieste Festivalul International de Jazz organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival. Ca in fiecare an, Concursul SJF deschide saptamana jazzistica de la Sibiu. Evenimentul se desfasoara intre 23 si 25 mai si va fi transmis LIVE/in direct pe livestream. com, sibiujazz. ro si facebook. com/sibiujazz, incepand cu ora 19:00. Adresat noii generatii de muzicieni ai genului, concursul Sibiu Jazz Festival aduce anul acesta la Sibiu 16 concurenti formatii si solisti), din Austria, Italia, Republica Moldova, Ungaria si Romania. Participantii vor fi evaluati de un juriu alcatuit din experti recunoscuti in domeniul muzicii de jazz. continuă pe Hotnews

Concursul Sibiu Jazz Festival deschide saptamana jazzistica

In perioada 23- 29 mai, Sibiul gazduieste Festivalul International de Jazz organizat de Fundatia Sibiu Jazz Festival. Ca in fiecare an, Concursul SJF deschide saptamana jazzistica de la Sibiu. Evenimentul se desfasoara intre 23 si 25 mai si va fi transmis LIVE/in direct pe livestream. com, sibiujazz. ro si facebook. com/sibiujazz, incepand cu ora 19:00.

Campania electorala de anul acesta a saracit artistii din Romania

Artistii din muzica romaneasca au avut, se pare, cel mai mult de pierdut la capitolul finante, anul acesta, dupa ce s-au interzis concertele din campania electorala. Unii castigau in trecut chiar si peste 100. 000 de euro in cateva luni.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )