Libnet.ro
UNICEF

16:16

Demis Roussos avea cancer. Fiica muzicianului a acordat primul interviu: A fost mai mult un artist decat un tata

Adevărul Adevărul,
Demis Roussos avea cancer. Fiica muzicianului a acordat primul interviu: A fost mai mult un artist decat un tata

Demis Roussos a murit. indragitul cantaret grec Demis Roussos a murit in dimineata zilei de duminica, la varsta de 68 de ani. Fiica artistului a acordat un scurt interviu publicatiei franceze Le Figaro in care a dezvaluit ca muzicianul suferea de cancer si a povestit ce fel de relatie aveau, descriindu-l pe acesta ca fiind mai mult un artist decat un tata. continuă pe Adevărul

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec avea 69 de ani

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminca, potrivit declaratiilor facute de fiica acestuia pentru publicatia Figaro. Artistul avea 69 de ani.

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec avea 68 de ani

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminca, potrivit declaratiilor facute de fiica acestuia pentru publicatia Le Figaro. Artistul avea 68 de ani.

Artistul grec Demis Roussos A MURIT

Artistul grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani. Demis Roussos a decedat in noaptea de sambata spre duminica. Decesul a fosat confirmat de fiica artistului pentru Le Figaro. Demis Roussos, pe nu.

Demis Roussos a murit la 68 de ani!

Demis Roussos a murit la varsta de 68 de ani, intr-un spital din Atena Grecia). Decesul indragitului artist a fost confirmat astazi de fiica lui, Emily.

Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani

Cantaretul grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani, a declarat fiica sa pentru LeFigaro. Acesta a murit in noaptea de sambata spre duminica intr-un spital din Atena. Demis Roussos a fost cunoscut a.

VIDEO ARHIVA Cantaretul grec Demis Roussos a murit

Cantaretul grec Demis Roussos a murit la varsta de 68 de ani, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat fiica artistului, Emily, pentru publicatia Le Figaro.

VIDEO: Demis Roussos a murit

Cantaretul grec Demis Roussos a decedat la varsta de 69 de ani, a declarat fiica lui pentru Le Figaro.

Demis Roussos a murit. Secretele casniciilor artistului grec. Fosta doamna Roussos: Demis iubeste mult femeile si femeile il iubesc mult pe el

Demis Roussos a murit, la varsta de 68 de ani, in noaptea de sambata spre duminica. Fosta sotie a artistului, Pamela Roussos-Ratiu, este in drum spre Atena, dar nu doreste sa faca nicio declaratie in acest moment. Artistul a fost casatorit de trei ori.

Demis Roussos a murit. Cum a fost salvat artistul din avionul deturnat de teroristi in 1985. Teroristii au intrebat: unde e vedeta? Unde e Demis Roussos?

Cantaretul Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani. Fosta sa sotie, Pamela Roussos-Ratiu, directorul executiv al Fundatiei Ratiu, a plecat spre Atena. in 1985, cei doi au trait 19 ore de cosmar intr-un avion deturnat de teroristi.

A murit Demis Roussos. Cele mai ascultate melodii ale artistului grec

Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 68 de ani. in acest articol, prezentam cele mai populare melodii ale lui Demis Roussos, care au strans un numar record de vizualizari pe siteul de partajare video Youtube.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )