Libnet.ro
UNICEF

13:15

Demis Roussos a murit. Secretele casniciilor artistului grec. Fosta doamna Roussos: Demis iubeste mult femeile si femeile il iubesc mult pe el

Adevărul Adevărul,
Demis Roussos a murit. Secretele casniciilor artistului grec. Fosta doamna Roussos: Demis iubeste mult femeile si femeile il iubesc mult pe el

Demis Roussos a murit, la varsta de 68 de ani, in noaptea de sambata spre duminica. Fosta sotie a artistului, Pamela Roussos-Ratiu, este in drum spre Atena, dar nu doreste sa faca nicio declaratie in acest moment. Artistul a fost casatorit de trei ori. continuă pe Adevărul

VIDEO ARHIVA Cantaretul grec Demis Roussos a murit

Cantaretul grec Demis Roussos a murit la varsta de 68 de ani, in noaptea de sambata spre duminica, a declarat fiica artistului, Emily, pentru publicatia Le Figaro.

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec avea 69 de ani

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminca, potrivit declaratiilor facute de fiica acestuia pentru publicatia Figaro. Artistul avea 69 de ani.

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec avea 68 de ani

Demis Roussos a murit. Cantaretul grec Demis Roussos a murit in noaptea de sambata spre duminca, potrivit declaratiilor facute de fiica acestuia pentru publicatia Le Figaro. Artistul avea 68 de ani.

Demis Roussos a murit. Cum a fost salvat artistul din avionul deturnat de teroristi in 1985. Teroristii au intrebat: unde e vedeta? Unde e Demis Roussos?

Cantaretul Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani. Fosta sa sotie, Pamela Roussos-Ratiu, directorul executiv al Fundatiei Ratiu, a plecat spre Atena. in 1985, cei doi au trait 19 ore de cosmar intr-un avion deturnat de teroristi.

Demis Roussos a murit. Fosta sa sotie, Pamela Roussos-Ratiu, e in drum spre Atena

Fosta sotie a artistului, Pamela Roussos-Ratiu, este in drum spre Atena. Aceasta nu doreste sa faca nicio declaratie in acest moment, spune PR-ul Fundatiei Ratiu.

Artistul grec Demis Roussos A MURIT

Artistul grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani. Demis Roussos a decedat in noaptea de sambata spre duminica. Decesul a fosat confirmat de fiica artistului pentru Le Figaro. Demis Roussos, pe nu.

Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani

Cantaretul grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 de ani, a declarat fiica sa pentru LeFigaro. Acesta a murit in noaptea de sambata spre duminica intr-un spital din Atena. Demis Roussos a fost cunoscut a.

VIDEO: Demis Roussos a murit

Cantaretul grec Demis Roussos a decedat la varsta de 69 de ani, a declarat fiica lui pentru Le Figaro.

Demis Roussos a murit la 68 de ani!

Demis Roussos a murit la varsta de 68 de ani, intr-un spital din Atena Grecia). Decesul indragitului artist a fost confirmat astazi de fiica lui, Emily.

A murit Demis Roussos. Cele mai frumoase melodii ale artistului grec

A murit Demis Roussos. Celebrul muzician grec Demis Roussos a murit la varsta de 69 ani, insa a lasat in urma o cariera de cinci decenii si unele dintre cele mai frumoase melodii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )