Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV INTERVIU Yanni, cantaret: Cea mai mare influenta provine nu de la muzicieni, ci de la marii filosofi greci

Adevărul Adevărul,
EXCLUSIV INTERVIU Yanni, cantaret: Cea mai mare influenta provine nu de la muzicieni, ci de la marii filosofi greci

Muzicianul grec Yanni, care va concerta pentru a treia oara la Bucuresti, pe 30 mai, la Sala Palatului, de la ora 20:00, a dezvaluit in exclusivitate pentru Adevarul cateva din tainele muzicii sale, dar si cat de greu a fost sa duca la bun sfarsit unul dintre cele mai grandioase show-uri ale sale. continuă pe Adevărul

Parlamentare partiale: Cea mai mare prezenta, in Hunedoara - 45,60%, cea mai scazuta, in Timis - 18,01%

Prezenta cea mai mare la vot la alegerile parlamentare partiale pana la ora 21. 00 a fost in colegiul din Hunedoara - 45,60%, iar cei mai putini votanti s-au prezentat la urne in colegiul din Timis - 18,01%. in.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Crin Antonescu: Cea mai mare reusita a mea la conducerea PNL este intrarea in PPE (VIDEO)

Fostul lider al PNL CrinAntonescu a afirmat in cadrul emisiunii Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca, cea mai mare realizare a sa la sefia partidului este intrarea PNLin Partidul Popular.

Apple a facut cea mai mare achizitie din istorie pentru a ramane relevanta. Tot ce ar trebui sa stii despre Beats by Apple

Cea mai mare tranzactie din istoria Apple a fost consemnata saptamana aceasta. Plateste trei miliarde de dolari pentru o companie care vinde produse audio la preturi mari. Ceea ce vom vedea in 2014 va fi era unei noi companii Apple, anunta un vicepresedinte. Fondatorul spune ca e din nou cool.

Apple face cea mai mare achizitie din istoria sa: Cumpara producatorul de casti si streaming audio Beats pentru 3 miliarde de dolari

Apple a anuntat miercuri ca a decis sa cumpere cu 3 miliarde de dolari Beats Electronics, o companie care produce unele dintre cele mai populare casti din lume si detine un serviciu de streaming audio, aceasta fiind cea mai mare tranzactie din istoria Apple, informeaza The Telegraph. Achizitia Beats, companie fondata de producatorul de muzica Jimmy Iovine si de rapperul Dr. Dre in 2008, marcheaza o schimbare in strategia Apple, care in urma cu un deceniu, sub conducerea lui Steve Jobs, a revolutionat industria muzicala prin lansarea iTunes si iPod a caror popularitate a scazut insa intre timp. Apple a introdus anul trecut iTunes Radio, un serviciu de streaming audio sustinut prin reclame, iar prin Beats va putea concura mai bine cu Spotify si Pandora, servicii care domina piata.

Brazilia va castiga Cupa Mondiala! Cea mai mare banca de investitii din lume stie scorurile de la turneul final

Cupa Mondiala din Brazilia a nascut tot felul de surprize si de controverse, pornind chiar de la organizarea turneului in acest stat sud-american. La fel ca si in 2010, cea mai mare banca de investitii din lume, Goldman Sachs, a dat publicitatii pronosticurile sale pentru turneul final din Brazilia.

Cea mai mare insula privata din Bahamas, vanduta la licitatie cu 17 milioane de dolari

Insula Inocentei, cea mai mare insula privata din Bahamas, a fost vanduta la licitatie cu 17 milioane de dolari. Pare o suma enorma, dar este cu 38 de milioane mai putin decat valoreaza, conform estimarilor.

TOP 10 Tenismeni cu cea mai mare rata de succes din finalele ATP. Surpriza!

In circuitul ATP au fost stabilite multe recorduri, ele apartinand unor legende, foste sau actuale, insa cand vine vorba de eficienta nume mari, precum Nadal, Federer sau Djokovic sunt lasate in afara podiumului. Topul tenismenilor cu cea mai mare rata de succes in finalele ATP incepe cu un jucator surpriza, care nu a urcat niciodata mai sus de locul 3 mondial.

Cea mai mare expozitie Lego din Romania

Expozitia de Vara Brickenburg este, si in acest an, cea mai mare expozitie Lego din Romania, care va putea fi admirata la Cluj. Ea se desfasoara sub numele de Ethnologia Galactica si reuneste lucrari si colectii ale fanilor Lego din Romania si din strainatate. Expozitia isi va deschide portile pentru public din data de 28 mai, ora 11. 00, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca de pe strada Memorandumului nr.

ANM: Cod galben de ploi si vreme rea pentru cea mai mare parte a tarii (FOTO)

Meteorologii au emis, joi, o avertizare cod galben de ploi si vreme rea pentru majoritatea tarii, incluzand 36 de judete. Din dimineata zilei de vineri, 30 mai pana in noaptea de sambata spre duminica 31.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )