Libnet.ro
UNICEF

07:16

FOTO Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi

Adevărul Adevărul,
FOTO Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi. continuă pe Adevărul

Simona Halep, ironizata de revista franceza Charlie Hebdo: Fier vechi, fier vechi FOTO

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi.

Simona HALEP, ironizata de CHARLIE HEBDO: O romanca a castigat Roland Garros: Fier vechi, fier vechi! (FOTO)

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a publicat o caricatura a Simonei Halep, dupa ce romanca a castigat turneul de la Roland Garros. in caricatura, Halep este infatisata ridicand.

Cum explica filosoful Mihai Sora caricatura cu Simona Halep din revista Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora sustine, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca nu Simona Halep este tinta caricaturii aparute in publicatia franceza de satira Charlie Hebdo. Sora afirma ca desenul ironizeaza.

Radu Banciu, despre caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: Nu exista limite in umor. A face misto de oameni care conteaza pentru cei care te citesc, ala este curajul satiristului (VIDEO)

Radu Banciu a vorbot in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca revista franceza Charlie Hebdo a publicat o caricatura in care castigatoarea de la Roland Garros este infatisata.

Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romnca a cstigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi

Simona Halep a castigat turneul de la Roland Garros primul Grand Slam din cariera), iar publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a prezentat intr-un mod personal victoria liderului mondial: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Filosoful Mihai Sora explica, pentru prieteni, caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo

Filosoful Mihai Sora explica, intr-o postare pe Facebook, ce semnifica, de fapt caricatura cu Simona Halep aparuta in Charlie Hebdo. Simona Halep, titlul si reactia Charlie Hebdo: O romanca a castigat la Roland Garros - Fier vechi, fier vechi.

Simona Halep, batjocorita dupa Roland Garros. Cum e infatisata campioana pe coperta revistei Charlie Hebdo

Simona Halep este batjocorita de publicatia franceza Charlie Hebdo, dupa castigarea trofeului de la Roland Garros. Revista a publicat o caricatura, cu textul O romanca a castigat Roland Garros, iar.

Revista Charlie Hebdo, coperta ironica la adresa Simonei Halep: Fier vechi, fier vechi!

Revista franceza de satira Charlie Hebdo a publicat pe coperta o caricatura cu Simona Halep, marcand castigarea trofeului Roland Garros intr-o maniera. grosolana: O romanca a castigat Roland Garros. Fier vechi, fier vechi!, este mesajul.

Halep ironizata de Charlie Hebdo

Revista de satira Charlie Hebdo a publicat intr-o editie recenta o caricatura a Simonei Halep, care ridica trofeul Roland- Garros, avand descrierea: Fier vechi, fier vechi, conform surselor media.

Replica site-ului Times New Roman pentru Charlie Hebdo: era Brigitte Macron, nu Simona Halep FOTO

Dupa ce revista Charlie Hebdo, una dintre cele mai populare publicatii de satira din Franta, a inclus in cea mai recenta editie o caricatura a Simonei Halep, site-ul de umor TNR a publicat un articol in care explica desenul caricaturistilor francezi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )