Libnet.ro
UNICEF

22:00

Reactia redactorului-sef al Charlie Hebdo, dupa criticile aduse caricaturii cu Simona Halep: Romanii n-au umor

Adevărul Adevărul,
Reactia redactorului-sef al Charlie Hebdo, dupa criticile aduse caricaturii cu Simona Halep: Romanii n-au umor

Directorul si redactorul-sef al revistei de satira Charlie Hebdo a reactionat in urma valului de critici la adresa publicatiei din partea romanilor, dupa aparitia caricaturii cu Simona Halep. continuă pe Adevărul

Charlie Hebdo, raspunsdupa reactiaromanilor in cazul caricaturii cu Simona Halep

Directorul si redactorul-sef al Charlie Hebdo,Laurent Sourisseau, a scris in editorialul sau din ultimul numar al revistei franceze, ca romanii, ca toti europenii, nu au umor, dupa ce s-au suparat pe.

Cum manipuleaza Mihai Gadea si Antena 3 in scandalul Simona Halep - Charlie Hebdo: Care este, de fapt, legatura dintre Turnul Eiffel si Romania(FOTO)

Controversata caricatura publicata de revista franceza de satira Charlie Hebdo dupa victoria Simonei Halep de la Roland Garros a revoltat o tara intreaga. Daca Simona a ales sa nu comenteze imaginea despre.

Editorial Charlie Hebdo:Romnia, care ne-a dat totusi mari comici precum hazliul Mircea Eliade sau mascariciul Cioran, s-a suparat pe Franta din cauza unui desen cu jucatoarea care tocmai cstigase Roland-Garros

Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul si redactorul-sef al Charlie Hebdo, a scris in editorialul sau din ultimul numar al revistei franceze, ca romanii, ca toti europenii, nu au umor, dupa ce s-au suparat pe Franta, in urma caricaturii ce o ironiza pe Simona Halep. Editorialul din ultimul numar al revistei a fost tradus si postat pe blogul sau de jurnalistul si scriitorul Dan Alexe, cel care a prezentat pe retelele de socializare si caricatura ce o ironiza pe Simona Halep publicata de Charlie Hebdo, saptamana trecuta, noteaza news. ro.

Ziaristii de la Charlie Hebdo, chemati in Parlamentul European, dupa caricatura cu Simona Halep

Europarlamentarul Catalin Ivan va adresaconducerii publicatiei Charlie Hebdo o invitatie in Parlamentul European, dupa ce Simona Halep a fostcaricaturizata in paginile revistei. Caricatura a starnit.

Catalin Ivan invita redactia Charlie Hebdo la o dezbatere europeana despre libertatea de exprimare si demnitatea umana

Europarlamentarul Catalin Ivan va merge la sediul redactiei Charlie Hebdo din Paris pentru a transmite invitatia de participare la dezbaterea despre libertatea de exprimare pe care o organizeaza in septembrie, la Bruxelles. Pe langa invitatie, Catalin Ivan va oferi publicatiei si o caricatura realizata de caricaturistul @jup, o replica la cea pe care Charlie Hebdo a publicat-o dupa castigarea titlului Roland Garros de catre Simona Halep.

Charlie Hebdo, editorial despre cretinii de romani: Romania, care ne-a dat comici precum hazliul Mircea Eliade sau mascariciul Cioran s-a suparat pe Franta

Caricatura din revista de satira Charlie Hebdo despre castigatoarea de la Roland Garros continua sa provoace controverse. Dupa ce opinia publica din Romania a reactionat dur, acuzandu-i pe franezi ca au.

Plangere impotriva Charlie Hebdo pentru caricatura cu Simona Halep: Deschidem un proces

Publicatia franceza de satira Charlie Hebdo a ironizat victoria Simonei Halep publicand sub titlulO romanca castiga Roland Garros-ulo caricatura reprezentand o persoana care ridica trofeul deasupra capului si spuneFier vechi, fier vechi.

SCUT in jurul SIMONEI HALEP! Romanii au depus PLANGERE PENALA impotriva revistei Charlie Hebdo

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona.

Romanii din diaspora depun plangere penala impotriva revistei Charlie Hebdo pentru caricatura cu Halep

Reprezentantii Federatiei Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) vor sa depuna o plangere penala impotriva publicatiei franceze Charlie Hebdo, care a publicat zilele trecute o caricatura cu Simona Halep, se arata intr-un comunicat al organizatiei.

FADERE depune plangere impotriva Charlie Hebdo

Federatia Asociatiilor de Romani din Europa FADERE) depune plangere impotriva Charlie Hebdo pentru caricatura referitoare la Simona Halep, informeaza News. ro.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )