Libnet.ro
UNICEF

20:32

Cati bani primesc actorii din Friends pentru a se reuni in proiectul HBO Max

Adevărul Adevărul,
Cati bani primesc actorii din Friends pentru a se reuni in proiectul HBO Max

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer, actorii din serialul Friends, au primit onorarii consistente pentru a accepta sa realizeze un program special pentru platforma HBO Max. continuă pe Adevărul

Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special pe HBO Max

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer se vor reuni pentru a filma un episod special din Friends. Acesta va fi lansat odata cu platforma de streaming HBO Max, scrie Mediafax, citand Variety.

Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special pe HBO Max

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry si David Schwimmer se vor reuni pentru a filma un episod special din Friends. Acesta va fi lansat odata cu platforma de streaming HBO Max, scrie Mediafax, citand Variety.

Actorii din Friends se reunesc, in mod oficial: cand va ajunge show-ul pe ecrane

In ultimul deceniu, am auzit deseori despre o reuniune a celor din Friends, dar niciodata nu s-a materializat. Acum, datorita celor de la HBO, este oficiala. Nu mai putin de 400 de milioane de.

Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai. Suma este uriasa

Simona Halep joaca in acest moment impotriva Elenei Rybakina in finala de la Dubai, intr-un meci inceput la ora 17:00, ora Romaniei. Cati bani ar castiga Simona Halep pentru victoria in turneul de la Dubai Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult .

EXCLUSIV Cati bani ia Smiley numai din reclame. La aceste sume enorme, se adauga si comisioanele de la PRO TV

Smiley este, fara doar si poate, unul dintre cei mai prolifici artisti de la noi. Asta se vede si prin prisma castigurilor sale colosale, nu doar din industria muzicala, ci si din contractele de publicitate si din emisiunile de televiziune. EXCLUSIV Cati bani ia Smiley numai din reclame Potrivit surselor Impact. ro, numai din reclame, prezentatorul .

Cati bani castiga un cersetor intr-o zi daca sta 12 ore in zona Piata Romana

Ii vedem zilnic prin locurile aglomerate, in piete, statii si mijloace de transport public si de cele mai multe ori ne impresioneaza. Nu se sfiesc sa intinda mana si sa joace rolul victimei, un rol pentru care au toate accesoriile: haine ponosite, texte lacrimogene si intotdeauna o poveste plina de dramatism. Sfatul autoritatilor este sa .

Din februarie, a aparut un nou tip de pensie. Cati bani se dau si cine poate beneficia de ea

Incepand cu data de 7 februarie 2020, angajatorii din Romania au posibilitatea de a acorda salariatilor lor pensii ocupationale. Reamintim ca aceasta lege a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis si publicata deja in Monitorul Oficial, la inceputul acestui an. Din februarie, a aparut un nou tip de pensie Se creeaza premisele pentru asigurarea unei .

Cati bani a castigat Simona Halep, dupa calificarea in finale in turneul de la Dubai. Suma e fabuloasa

Simona Halep a invins-o pe Jennifer Brady cu scorul de 6-2, 6-0, astfel ca sportiva noastra s-a calificat cu mult entuziasm in finala de la Dubai, acolo unde o va intalni sambata pe Elena Rybakina din Kazahstan, locul 19 WTA. Calificarea in finala de la Dubai ii va aduce Simonei Halep beneficii uriase. Cati bani .

Primaria Sectorului 4 construieste cea mai moderna sectie din Romania, pentru tratarea marilor arsi. Daniel Baluta: Sunt medic si inteleg nevoile pe care aceasta unitate le are (VIDEO)

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, vineri, inceperea constructiei celei mai moderne sectii din Romania pentru tratareamarilor arsi. Proiectul este pozibil datoritaunui parteneriat.

Vestea care a adus bucurie in lume. Vedetele din Friends se reunesc pentru un episod special... (FOTO)

Actorii din Friends se reunesc pentru un episod special, anuntul bucurand milioane de fani ai serialului. Vestea a fost confirmata de HBO, episodul fiind difuzat pe HBO Max. Acest episod va fi.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )