Libnet.ro
UNICEF

10:30

Kirk Douglas, unul din monstrii sacri ai Hollywood-ului, a murit la varsta de 103 ani

Hotnews Hotnews,
 Kirk Douglas, unul din monstrii sacri ai Hollywood-ului, a murit la varsta de 103 ani

Kirk Douglas s-a stins miercuri la varsta de 103 ani, potrivit unei declaratii acordate de catre fiul sau, Michael Douglas, revistei People, anunta Reuters. continuă pe Hotnews

Kirk Douglas a murit: legendarul actor avea 103 ani

Legendarul Kirk Douglas, unul dintre ultimii actori ai Epocii de Aur, cunoscut pentru filme precum Lust for Life, Spartacus si Paths of Glory, a murit la varsta de 103 ani, potrivit unui anunt facut de fiul sau, Michael Douglas.

Kirk Douglas a murit la varsta de 103 ani. Primele declaratii ale lui Michael Douglas dupa decesul tatalui sau

Kirk Douglas a fost unul dintre cei mai reprezentativi actori ai epocii de aur de la Hollywood. in urma cu cateva ore insa, s-a stins din viata la fabuloasa varsta de 103 ani. Varsta lui Kirk Douglas a devenit un subiect fascinant in ultimii ani, in contextul in care actorul depasise pragul psihologic de 100 .

Doliu in lumea filmului! Legendarul actor Kirk Douglas a murit la 103 ani

Doliu in lumea filmului! Unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood, Kirk Douglas, a murit la 103 ani.

Vedetele de la Hollywood, indurerate de moartea legendarului Kirk Douglas: Si-a pastrat farmecul de star de cinema pana la finalul vietii FOTO

Steven Spielberg, Rob Reiner si Tony Bennett se numara intre personalitatile care i-au adus omagii actorului si regizorului Kirk Douglas, care a murit pe 5 februarie, la varsta de 103 ani.

Mesajul actritei Catherine-Zeta Jones dupa moartea lui Kirk Douglas: Te voi iubi pentru tot restul vietii mele

Actrita Catherine-Zeta Jones 50 de ani), sotia lui Michael Douglas, a transmis un mesaj emotionant dupa moartea socrului ei, legendarul actor Kirk Douglas.

DOLIU MONDIAL! A MURIT unul dintre CEI MAI IUBITI ACTORI! DUMNEZEU SA-L IERTE! Va trai VESNIC in inimile oamenilor... (FOTO)

Actorul Kirk Douglas s-a stins din viata miercuri, la varsta de 103 ani. ARSENIE BOCA, PROFETIE DE COSMAR! VIRUSUL UCIGAS VA FACE RAVAGII URGIA VA LOVI ROMANIA PESTE CATEVA ZILE Anuntul trist a fost.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )