Libnet.ro
UNICEF

16:46

Lista castigatorilor premiilor Critics Choice 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori

Adevărul Adevărul,
Lista castigatorilor premiilor Critics Choice 2020: cel mai bun film si cei mai buni actori

Once Upon a Time. in Hollywood, regizat de Quentin Tarantino, a fost desemnat cel mai bun film la gala Critics Choice Awards de duminica, unde Fleabag si Succession au fost alese cele mai bune seriale. continuă pe Adevărul

Castigatorii Critics Choice Awards 2020. Vor lua si Oscarul?

Seara trecuta, toate marile vedete de la Hollywood s-au reunit la Santa Monica pentru a lua parte la Critics Choice Awards, ceremonia in cadrul careia criticii din Cetatea Filmului isi aleg favoritii. Iata cine a triumfat! .

Red Carpet la Critics Choice Awards 2020. Cum s-au imbracat vedetele!

Dupa Golden Globes, seria galelor de decernare de premii continua la Hollywood cu Critics Choice Awards. Iata cum s-au imbracat vedetele pe Red Carpet la evenimentul desfasurat aseara in Santa Monica.

Cel mai bun argument sa ai un copil bilingv: de ce sa-l inveti o limba straina, de mic

Din ce in ce mai multi parinti fac un efort pentru a-si invata copiii o limba straina, iar beneficiile sunt spectaculoase. De ce ar trebui sa faci la fel? Un studiu recent atrage atentia asupra copiilor bilingvi. Acestia au varste mai mult sau mai putin fragede si sunt capabili sa vorbeasca cel putin o limba .

Cel mai mare oras subteran te lasa cu gura cascata: cum l-au facut in antichitate

Desi ne place sa credem ca ne cunoastem foarte bine istoria si intelegem cum functionau lucrurile in urma cu cateva mii de ani, unele descoperiri ne arata contrariul. Arheologia este o.

Cel mai citit poet de azi al limbii spaniole si Leresti, cel mai frumos loc din lume

In urma cu doar doua zile si-a incheiat o scurta vacanta de Craciun si de Anul Nou, dupa 17 ani, la bunici, la Leresti, in Arges, Miguel Gane, cel care este considerat azi poetul cel mai citit al limbii si literaturii spaniole contemporane, incepand cu Madridul si continuand cu Peru, cu Panama, cu Chile, cu Costa Rica, cu Columbia, cu Ecuador, Bolivia, Guatemala.

Sinteza Zilei, cel mai urmarit talk-show din Romania, revine la Antena 3

Din 13 ianuarie cel mai urmarit talk-show din Romania se intoarce.

Cel mai puternic politician din Belgia, prins in razboiul drogurilor din Antwerpen

Primarul orasului Antwerpen, Bart de Wever, este sub asaltul extremei-drepte din cauza razboiului impotriva drogurilor din orasul care gazduieste al doilea cel mai mare port din Europa.

Cel mai trist episod din viata Cristinei Topescu: O experienta care, cu siguranta, a avut un rol capital in traseul meu ulterior. in cel interior, de om

Jurnalista Cristina Topescu a murit la 59 de ani. Vedeta a povestit in urma cu ceva timp, la Antena 3, cel mai trist si traumatizant episod din viata sa.

VIDEO Cel mai mare radiotelescop din lume a fost inaugurat in China. FAST are un diametru de 500 de metri si va cauta semnale de viata extraterestra

Radiotelescopul FAST, telescop cu apertura sferica de 500 de metri si cel mai mare din lume, a inceput sambata dupa trei ani de teste sa opereze oficial in provincia de sud-est chineza Guizhou, potrivit presei locale, citata de EFE si Agerpres.

HOROSCOP. Aceste patru zodii simt cel mai puternic efectele Lunii Pline

Patru semne zodiacale simt cel mai puternic efectele Lunii Pline.

ştiri din Showbiz

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )