Libnet.ro
UNICEF

18:45

Globurile de Aur 2020: Lista completa a premiilor

Hotnews Hotnews,
 Globurile de Aur 2020: Lista completa a premiilor

Prezentam mai jos lista completa a premiilor atribuite in cadrul celei de-a 77-a editii a galei de decernare a Globurilor de Aur, organizata de Asociatia Presei Straine de la Hollywood HFPA), duminica seara, la Los Angeles. Tom Hanks a primit, duminica noapte, premiul pentru intreaga activitate, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Globurile de Aur 2020. Lista completa a castigatorilor

Lungmetrajul 1917, dedicat Primului Razboi Mondial, pelicula Once Upon a Time. in Hollywood, cu o actiune plasata in anii 1960 la Los Angeles, serialul de comedie Fleabag, serialul dramatic Succession si miniseria TV Chernobyl au castigat principalele premii atribuite la gala Globurilor de Aur 2020, decernate duminica intr-o seara marcata de numeroase surprize, informeaza Reuters si DPA.

Globurile de Aur 2020: Russell Crowe, desemnat cel mai bun actor intr-o miniserie TV Olivia Colman, cea mai buna actrita intr-un serial drama

Actorul neozeelandez Russell Crowe a primit premiul Globul de Aur pentru cel mai bun rol principal intr-o miniserie intr-un film TV, cel din The Loudest Voice, la cea de-a 77-a editie a galei, care are loc duminica noapte, la Los Angeles, potrivit Mediafax. Ramy Youssef a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor intr-un serial de comedie, pentru rolul din Rami. Quentin Tarantino a castigat la sectiunea cel mai bun scenariu.

Globurile de Aur 2020: 1917 si Once Upon a Time..., marii invingatori ai galei. Lista completa a castigatorilor(VIDEO)

Filmele 1917, regizat de Sam Mendes, si Once Upon a Time. in Hollywood, de Quentin Tarantino, sunt marile castigatoare ale celei de 77-a gale a premiilor Globurile de Aur, acordate.

FOTO Cele mai spectaculoase tinute de la Globurile de Aur 2020. Gwyneth Paltrow a atras toate privirile intr-o rochie transparenta

Pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2020 au defilat in tinute spectaculoase vedete ca Reese Witherspoon 43 de ani), Scarlett Johansson 35 de ani), Jennifer Aniston 50 de ani), Margot Robbie 29 de ani), Kerry Washington 42 de ani) si Billy Porter 50 de ani).

Globurile de Aur 2020, o gala marcata de castigatori surpriza: care au fost marii perdanti

Gala de decernare a Globurilor de Aur 2020 s-a dovedit a fi una dintre cele mai imprevizbile din ultimii ani, dand peste cap toate predictiile cu o serie de surprize. Printre marii perdanti a fost platforma de streaming Netflix, dar si filmele considerate principalele favorite Marriage Story si The Irishman.

Care e povestea filmului 1917, marele castigator la Globurile de Aur 2020. Cand apare in cinematografele din Romania

Drama de razboi 1917, in regia lui Sam Mendes, a fost marea surpriza a galei Globurile de Aur 2020, castigand principalele trofee.

VIDEO Globurile de Aur 2020. Ricky Gervais le-a dat peste nas vedetelor pentru ipocrizie: Nu sunteti in masura sa dati sfaturi

Inca o data comediantul Ricky Gervais 58 de ani) nu s-a dat in laturi de la a ironiza subiectele fierbinti si elita hollywoodiana in monologul din deschidere a galei Globurile de Aur 2020. Glumele sale acide, multe dintre ele menite sa scoata in evidenta ipocrizia starurilor, au starnit atat zambete, cat si grimase dezaprobatoare.

Predictii Globurile de Aur 2020: cine sunt favoritii la principalele categorii

Criticii de film straini se intrec in predictii privind castigatorii galei Globurile de Aur 2020, ceremonie care va avea loc in aceasta noapte si care da oficial startul sezonului marilor premii hollywoodiene.

Golden Globes 2020: lista completa a castigatorilor la Globurile de Aur din acest an

Sezonul premiilor din industria cinematografica a inceput in 2020 cu decernare Golden Globes 2020. Acest eveniment atrage atentia atat asupra filmelor, cat si serialelor. in cazul in care.

Castigatorii Globurile de Aur 2020: ce productii au fost premiate. Tarantino si Sam Mendes, marii invingatori

Filmele 1917, regizat de Sam Mendes, si Once Upon a Time in Hollywood, de Quentin Tarantino, au fost marile castigatoare ale premiilor Globurile de Aur 2020.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )