Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Hotnews Hotnews,
 Oscar 2020: Brad Pitt si Laura Dern, desemnati cei mai buni actori in rol secundar

Brad Pitt a fost desemnat cel mai bun actor in rol secundar, pentru interpretarea din lungmetrajul regizat de Quentin Tarantino Once upon a Time in Hollywood, la cea de-a 92-a editie a galei Academiei de film americane, care are loc duminica noapte, la Dolby Theatre din Los Angeles. Actrita Laura Dern a primit premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, pentru interpretarea din Marriage Story. Parasite primeste premiul pentru cel mai bun scenariu originalJojo Rabbit a castigat premiul pentru cel mai bun scenariu adaptatLungmetrajul Toy Story 4 a fost premiat cu Oscar pentru animatie. continuă pe Hotnews

Premiile Oscar 2020: Parasite a fost desemnat cel mai bun film

Parasite a castigat Oscarul pentru cel mai bun film la gala premiilor Oscar 2020, in timp ce Brad Pitt, Joaquin Phoenix, Renee Zellweger si Laura Dern au fost desemnati cei mai buni actori la gala premiilor Oscar 2020.

Premiile Oscar 2020: Lista completa a castigatorilor

Parasite a fost desemnat cel mai bun film la gala Oscar 2020, cineastul sud-coreean Bong Joon-ho a castigat trofeul pentru cel mai bun regizor, iar Laura Dern, Brad Pitt, Renee Zellweger si Joaquin Phoenix sunt cei mai buni actori.

Discursul lui Brad Pitt de la Premiile Oscar 2020 a fost perfect: politic si emotional

Actorul Brad Pitt 56 de ani) a castigat Oscarul pentru rolul secundar din Once Upon a Time in Hollywood, trofeu pe care l-a dedicat copiilor saui. in discursul de acceptare al premiului a facut si o trimitere critica la adresa presedintelui Donald Trump.

Gabriela Firea, ironii la adresa PNL: N-au decat sa-l invite liberalii si pe Brad Pitt sa candideze pentru Primaria Capitalei

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a sustinut, sambata, la Antena 3, ca nu este pasionata de ceea ce se intampla in PNL si ca liberalii nu au decat sa il invite pe actorul american Brad Pitt pentru a se inscrie in cursa pentru conducerea Primariei Bucuresti.

OSCAR 2020. Cine este romanul aflat pe lista nominalizarilor la cea de-a 92 editie a premiilor Oscar

Editia din acest an al Galei Oscar aduce si nominalizarea unui roman. Este vorba deMihai Malaimare jr.

OSCAR 2020. Gafa monumentala facuta de organizatori inainte de decernarea premiilor Oscar

Gafa monumentala facuta de organizatori inainte de decernarea premiilor Oscar.

Cum s-au imbracat vedetele la petrecerile de dupa Premiile Oscar 2020

Imediat dupa ceremonia de decernare a Premiilor Oscar 2020, vedetele s-au indreptat la petrecerile care se organizeaza anual in cinstea acestei gale. Iata cum s-au imbracat vedetele la afterparty-urile Oscar! .

OSCAR 2020. Parasite, premiul pentru cel mai bun film al anului. Lista completa a castigatorilor

Gala Premiilor Oscar de anul acesta a scris istorie, fiind pentru prima data cand un film strain, productia sud-coreeana Parasite, castiga premiul pentru cel mai bun film. De asemenea, lungmetrajul a castigat si la categoria pentru cel mai bun film intr-o limba straina, iar Bong Joon-ho a luat si el premiul pentru cel mai bun regizor.

Oscar 2020: Care este filmul preferat al lui Cristian Tudor Popescu. Cum vede celelalte productii

In aceasta noapte romanii pot afla care este cel mai bun film, cel mai bun actor, regizor, la Gala Premiilor OSCAR, la cea de-a 92-a editie, la Los Angeles. Asa cum ne-a obisnuit, ca in fiecare an, Cristian Tudor Popescu are preferati, la toate categoriile prezente dar si predictii, personale asupra marilor castigatori, din aceasta .

OSCAR 2020 Cele mai asteptate premii din lumea filmului, decernate duminica noapte. Cine sunt nominalizatii, care sunt predictiile

Un clovn terifiant Joker) sau mafioti imbatraniti The Irishman)? Nostalgia pentru Tinseltown Once Upon a Time. in Hollywood) sau santurile noroioase ale unui razboi vechi de secol 1917)? Hollywood-ul inmaneaza duminica cele mai inalte distinctii cinematografice la cea de-a 92-a gala de decernare a premiilor Oscar, care ar putea aduce o serie de premiere istorice si un podium castigator format exclusiv din actori albi, fapt de natura sa reinvie dezbaterea OscarsSoWhite legata de lipsa diversitatii. De ce nu are gazda gala premiilor Oscar nici in 2020VIDEO Ce surprize ascunde pachetul de cadouri de 215. 000 de dolari pregatit pentru nominalizatii la OscarDate insolite pentru gala Oscar 2020.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )