Libnet.ro
UNICEF

14:46

Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Adevărul Adevărul,
Batalia bastarzilor, desemnat cel mai bun episod din intregul serial Urzeala tronurilor, obtine nota maxima pe IMDb

Batalia bastarzilor, cel mai recent episod din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, a fost desemnat - pe baza voturilor exprimate de fani - cel mai bun episod realizat vreodata in cadrul acestei productii a postului HBO si a obtinut nota maxima 10) pe site-ul cu specific cinematografic IMDb, informeaza New Musical Express, citat de News. ro. continuă pe Adevărul

Cleveland Cavaliers, noua campioana NBA dupa o revenire spectaculoasa: Ultimul meci al finalei, difuzat in SUA la aceeasi ora cu cel mai nou episod din Game of Thrones (FOTO)

Cleveland Cavaliers a castigat meciul 7 al finalei cu Golden State Warriors cu scorul de 93-89 si a primit titlul de campioana NBA. Echipa condusa in teren de supervedeta LeBron James a revenit in.

Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria Argentinei, care s-a calificat in finala Copa America Centenario

Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria nationalei Argentinei, cu 55 de reusite, el inscriind un gol la meciul castigat cu scorul de 4-0 in fata selectionatei SUA, rezultat in urma caruia argentinienii s-au calificat in finala editiei centenare a Copa America.

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si nu foloseste deloc tehnologii americane

Cel mai puternic supercomputer din lume apartine Chinei si este produs integral din cipuri fabricate pe plan local, potrivit unui studiu publicat luni si citat de AFP.

Cel mai sigur loc din lume, plin de brese de securitate

Pe lista cu cele mai sigure locuri din lume se numara si Pentagonul. Cu toate astea, dupa cum am vazut in atatea filme, niciun loc nu este imposibil de penetrat mai ales cand ii luam in calcul pe hackeri. Pirati informatici invitati sa testeze securitatea a cinci site-uri de internet ale Pentagonului, printre care si [].

Cele mai importante scene din episodul Batalia Bastarzilor din Game of Thrones, explicate de producatori si actori. Ce secrete se ascund pe platourile de filmare (VIDEO)

Batalia Bastarzilor este cel mai asteptat episod de pana acum din Game of Thrones, dar si cel mai costisitor. Nu mai putin de 25 de zile de filmare i-au fost dedicate.

8 motive pentru care otetul din cidru de mere e cel mai bun remediu natural pentru diverse proleme

Otetul din cidru de mere a fost utilizat ca remediu si medicament pentru o varietate de afectiuni inca din cele mai vechi timpuri. Iar parintele medicinii, Hipocrate il folosea pentru tratarea unor afectiuni.

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Cel mai bun jucator al Albaniei, urmarit de trei echipe de top din Europa

Un meci pentru istorie, o cariera pe viata. Asa am putea traduce victoria Albaniei in fata Romaniei, si mai ales, carierele advesarilor. in urma prestatiei bune pe care a avut-o in.

Oradea are cel mai nou complex termal cu 10 tobogane si piscina cu valuri, renascut dintr-un strand public

Oradea are, din mai, cel mai nou aquapark din tara, un complex termal care a renascut dintr-un strand public. Iata cum arata unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Romania, dupa o investitie de 88 milioane lei.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Primeste lunar 32.000 de lei

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a luat act, in sedinta de joi, de cererea de eliberare din functie, prin pensionare, formulata de presedintele inaltei Curti de Casatie si Justitie,.

E gras, lent si pute a lene. E o tristete pentru campionatul intern ca el a fost cel mai bun. Ladislau Boloni nu are mila de Nationala si il critica aspru pe Alibec

Romania a plecat cu capul in pamant de la Campionatul European dupa un parcurs dezamagitor, doua infrangeri, cu Franta si Albania, si un egal cu Elvetia. Fostul selectioner al.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )