Libnet.ro
UNICEF

14:00

TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Adevărul Adevărul,
TOP 10 vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley, protagonista filmului SF Divergent, ocupa primul loc in Top 10 al vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, Top 10 Stars. continuă pe Adevărul

TOP 10 vedete care au generat cele mai multe cautari pe IMDb

Actrita Shailene Woodley ocupa primul loc in topul vedetelor care au generat cele mai multe cautari pe site-ul IMDb, relateaza Mediafax.

PREMIILE GRAMMY 2015: Beyonce, cele mai multe nominalizari din ISTORIE! Iata lista completa a nominalizatilor

Cantaretul Sam Smith a primit cele mai multe nominalizari sase la editia din 2015 a galei premiilor Grammy,.

Ultimul bilant al OMS privind Ebola: Sierra Leone devine tara cu cele mai multe persoane contaminate

Numarul mortilor cauzate de epidemia de febra hemoragica Ebola in cele mai afectate tari din Africa de Vest se ridica la 6. 331 dintr-un numar total de 17. 800 persoane infectate cu virus, potrivit ultimului bilant al Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), redactat pe 6 decembrie si dat publicitatii luni, relateaza Agence France Presse AFP).

Cifra de afaceri din industrie, in crestere: care sunt cele mai bune sectoare

Cifra de afaceri din industrie, cumulat pe piata interna cat si externa, a crescut cu 8,6% in primele zece luni din acest an, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada din 2013, sustinuta de industria prelucratoare si cea extractiva, care au urcat.

Top 10 cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania

Anul acesta, cele mai populare video-uri pe YouTube in Romania au utilizat o reteta similara pentru succes: umor suprapus pe muzica, in video-uri sugestive.

Top 20 cele mai frumoase little black dressed afisate de vedete anul acesta!

Fie ca preferi un model din piele precum Cameron Diaz si Rita Ora sau o rochita cu decolteu adanc, asemeni celor purtate de Jennifer Lawrence, Rihanna ori Kim Kardashian, iata care sunt cele mai frumoase little black dresses purtate de vedete in 2014! .

Google schimba YouTube dupa cele mai noi tendinte. Cum va arata popularul serviciu pe Android

YouTube, una dintre cele mai importante aplicatii ale celor de la Google, primeste in sfarsit update-ul care aduce, printre altele, si Material Design. Una dintre cele mai importante aspecte ale Android 5. 0 Lollipop estedesign-ul. Material Design al celor de laGoogleeste o schimbare majora fata de cel folosit pana de curand. Dupa ce mai multe aplicatii importante, precum Google Maps sau Google Drive, au avut parte de actualizari importante, este acum randul YouTube sa primeasca un update. Actuala versiune 5. 6 este astfel [].

Cynny - in Iasi se dezvolta un startup cu cele mai mici servere din lume

Despre Romania vorbim atunci cand spunem piata de IT, outsourcing, poate hackeri, dar, de cativa ani si startup. Din ce in ce mai multe firme de IT se formeaza in Romania. Noi am descoperit la Iasi Cynny, un startup romano-italian care foloseste o tehnologie unica in lume si care are planuri mari pentru a fi o forta pe piata.

O adversara de Top 10 a Simonei Halep isi schimba antrenorul

Simona Halep si Eugenie Bouchard erau pana acum singurele jucatoare din Top 10 WTA care au concediat antrenorii la finalul sezonului. Acum a aparut o a treia.

UE ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, printre care si Coridorul Sudic

Uniunea Europeana ia in calcul mai multe variante pentru gazoductul South Stream, proiect abandonat de Rusia. Una dintre aceste variante ar fi transportarea gazului din Azerbaidjan prin Turcia, in conditiile in care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )