Libnet.ro
UNICEF

00:06

AUDIO |Adrian Tutu a lansat o melodie in memoria victimelor tragediei din Colectiv! Asculta manifestul lui in urma celor intamplate in Romania!

Devorator Monden Devorator Monden,
AUDIO |Adrian Tutu a lansat o melodie in memoria victimelor tragediei din Colectiv! Asculta manifestul lui in urma celor intamplate in Romania!

In memoria victimelor incendiului care a avut loc acum cateva zile, in club Colectiv din Bucuresti, Adrian Tutu a lansat. continuă pe Devorator Monden

Protestele continua la Botosani. Manifestantii se intalnesc seara in Piata Revolutiei. Se anunta si un concert live in memoria victimelor de la Colectiv

Protestele continua la Botosani. Este a cincea zi consecutiva de manifestatii anti-sistem. Oamenii protesteaza impotriva clasei politice. Mai mult decat in aceasta seara se anunta un concert rock in aer liber si muzica corala in memoria victimelor de la Colectiv.

FOTOGALERIE: Protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv

Aproape 25. 000 de oameni au participat marti seara la un protest in memoria victimelor de la clubul Colectiv. Mitingul, care a pornit de la un apel pe Facebook pentru demisia primarului Sectorului 4, s-a transformat intr-unul impotriva Guvernului.

Romania Solidara, o campanie Prima TV, vine in sprijinul victimelor tragediei de la Colectiv: cum puteti ajuta

Prima TV, cu sprijinul Asociatiei Daruieste Viata si al ziarelor Adevarul si Click!, a lansat un apel umanitar pentru strangerea fondurilor necesare tratamentului si ingrijirii victimelor incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )