Libnet.ro
UNICEF

01:05

Concurentul X Factor ranit in Colectiv: Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului, a interpretat o piesa din repertoriul trupei Vita de Vie

Adevărul Adevărul,
Concurentul X Factor ranit in Colectiv: Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului, a interpretat o piesa din repertoriul trupei Vita de Vie

Concurentul X Factor ranit in Colectiv. Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din club, a intepretat in fata juriului de la X Factor piesa Basul si cu toba mare din repertoriul trupei Vita de Vie, in timp ce un pusti de 17 ani, care a fost abandonat de mama sa la varsta de numai 1 an si si-a gasit refugiul in muzica, a impresionat prin talentul sau. continuă pe Adevărul

X Factor prezinta momentul de la auditii al lui Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din Colectiv

Telespectatorii Antena 1 pot vedea, in editia de astazi a show-ului X Factor, momentul de la auditii al lui Alex Plangu, unul dintre supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv.

Povestea concurentului X Factor ranit in Colectiv: cum s-a apucat Alex Plangu de muzica

X Factor a prezentat, vineri seara, momentul artistic al lui Alexandru Plangu 26 de ani), unul dintre tinerii raniti grav in incendiul izbucnit weekendul trecut in Clubul Colectiv. Tanarul, care a suferit arsuri de gradul II, fiind operat in urma cu cateva zile, a martusit in fata juriului de unde a pornit pasiunea sa pentru muzica.

Unul dintre patronii Colectiv, mesaj oficial prin avocatul sau

Unul dintre patronii clubului Colectiv, Alin Anastasescu, a transmis prin avocatul sau un mesaj in care sustine ca isi doreste cu disperare sa ajute ca un alt Colectiv sa nu se mai intample.

Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata

Noul procesor Kirin produsHuawei are fi printre cele mai performante de pe piata. Canalys, o firma care se ocupa cu studii de piata, a eliberat de curand in care sustine ca cei de la Xiaomi au pierdut titlul de cel mai mare producator de telefoane din China in favoarea Huawei. Situatia s-ar fischimbat in ultimul [] Chinezii au lansat unul dintre cele mai performante procesoare de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alex Plangu, concurent la X Factor, se lupta pentru viata in spital. Se numara printre victimele din club Colectiv

In aceasta vara, la auditiile X Factor a reusit sa stranga trei de Da, dupa ce a impresionat juriul si publicul cu energia sa debordanta.

VIDEO Unde au gresit cei doi tehnicieni care au montat materialele pirotehnice in clubul Colectiv. Unul dintre ei e printre raniti

Au fost 2 mici si 2 mari. Primele au fost ok. La celelalte a izbuncit focul. Este una dintre sutele de declaratii identice date cei care au fost in clubul Colectiv in acea noapte.

REVISTA PRESEI. Unul dintre primii pompieri ajunsi la Colectiv: Usa era blocata de cadavre

In ziarele de miercuri, citim marturii ale primilor pompieri ajunsi la locul tragediei din clubul Colectiv, dar si despre riscul firmelor specializate de training de a intra in faliment, din cauza unei hotarari de Guvern.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )