Libnet.ro
UNICEF

16:45

Trupa Taxi a lansat o melodie dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv

Adevărul Adevărul,
Trupa Taxi a lansat o melodie dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv

Formatia Taxi a lansat melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiulului din clubul Colectiv, in urma caruia 31 de oameni si-au pierdut viata peste 100 au fost raniti. continuă pe Adevărul

AUDIO Trupa Taxi a lansat luni melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv: Poate faceti acum ceva, poate incepeti macar cu lucrurile mici / Noi o sa ne uitam la voi in fiecare zi, cuminti, de aici

Trupa Taxi a lansat, luni, melodia Ce faceti?, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv, in urma caruia 31 de oameni si-au pierdut viata, iar alti 130 sunt in continuare internati, dintre care 90 in stare grava. Hei, ce faceti? Mi-ar fi placut sa faceti mai demult ceva / Nu de alta, dar eu chiar as fi vrut sa mai stau cu voi vreo 50 de ani sau cam asa / Poate faceti acum, poate faceti macar, nu stiu, orice, poate incepeti macar cu lucrurile mici / Noi o sa ne uitam la voi in fiecare zi, cuminti, de aici, sunt cateva dintre versurile piesei.

Iasi: Sute de oameni au participat la un miting al tacerii in memoria victimelor incendiului din clubul Colectiv

Sute de ieseni au participat, duminica seara, la o actiune de comemorare a victimelor incendiului din clubul Colectiv, oamenii aprinzand lumanari pe care le-au asezat la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii. Participantii la actiunea de comemorare au raspuns unui apel lansat in cursul zilei pe Facebook, majoritatea celor prezenti spunand ca asteapta ca toti cei vinovati de producerea tragediei sa fie pedepsiti, potrivit Mediafax.

FOTO Mars de solidaritate dedicat victimelor incendiului din Club Colectiv: Este inadmisibil ce s-a intamplat. Nimeni nu ar fi trebuit sa moara

Craiovenii au iesit in strada in semn de solidaritate in memoria victimelor incendiului din Club Colectiv Peste 100 de oameni au pornit in aceasta seara intr-un mars al solidaritatii din Piata Mihai Viteazul pana in centrul Vechi al Craiovei. Oamenii au venit la mars, dand curs apelului de participare la acest eveniment comemorativ, lansat pe Facebook.

Comemorare la Chisinau: Candele si flori la Ambasada Romaniei, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Zeci de persoane din mai multe raioane ale Republicii Moldova au venit duminica in fata Ambasadei Romaniei la Chisinau, unde au aprins lumanari, au depus flori si au tinut un minut de reculegere in memoria victimelor de la Clubul Colectiv din Bucuresti, relateaza Mediafax citand Jurnal de Chisinau.

Liga I se joaca in doliu, in memoria victimelor incendiului din Colectiv

Liga Profesionista de FotbalLPF) a hotarat ca meciurile Etapei a 16-a, din zilele 31 octombrie, 1 si 2 noiembrie, sa respecte instaurarea doliului national. Fotbalistilor li s-a cerut sa evolueze cu banderole negre in memoria victimlor incediului care a devastat clubul Colectiv, din Capitala .

Fonduri pentru victimele incendiului din Colectiv, stranse de Crucea Rosie. Unde puteti dona

Crucea Rosie Romana a lansat o campanie intitulata Noua ne pasa. impreuna daruim speranta!, dedicata victimelor incendiului din clubul Colectiv, dar si rudelor acestora si spitalelor implicate in salvarea ranitilor.

Medici: Otravurile din aer le-au provocat victimelor incendiului din Colectiv arsuri nemaiintalnite

Doctorii Ioan Lascar si Dan Enescu au declarat ca aerul din clubul Colectiv continea o combinatie de otravuri greu de imaginat care a cauzat intoxicatie si arsuri cum medici cu o indelungata experienta nu au mai vazut, relateaza Mediafax.

Numarul deceselor in urma incendiului din clubul Colectiv a ajuns la 29

Firma care a facut antifonarea in Colectiv: Patronii au refuzat sa cumpere material ignifug *Primarul Sectorului 4 Piedone spune ca nu are ce sa-si reproseze: Clubul functiona legal *Nicusor Dan: Incendiul arata deficientele majore ale sistemului de control in constructii --------------- *ACTUALIZARE 13:50 Mars dedicat victimelor din clubul Colectiv, organizat astazi in Capitala Cateva sute de persoane s-au adunat astazi in Piata Universitatii din Bucuresti, pentru participa la un mars dedicat victimelor incendiului din clubul Colectiv. *ACTUALIZARE 13:35 Audieri la Politiei Capitalei in dosarul incendiului de la Colectiv *ACTUALIZARE 13:05 Ambasadorul SUA a adus flori la locul incendiului *ACTUALIZARE 12:53 Banicioiu: Trei pacienti au fost externati de la Universitar *ACTUALIZARE 11:49 Dusa: Legislatia privind autorizarea functionarii spatiilor publice trebuie sa fie mai dura *ACTUALIZARE 11:38 Banicioiu: 80 - 90 dintre victimele incendiului de la Colectiv, in stare critica sau grava *ACTUALIZARE 11:00 Primele autopsii vor fi facute astazi, procurorii incep audierile *ACTUALIZARE 10:45 Un ranit in incendiul din club a decedat in aceasta dimineata.

Medic israelian, venit in Romania pentru a ajuta victimele incendiului din Colectiv: N-am vazut o asemenea tragedie in toata cariera mea

Doctorul Yarom Shoham, venit din Israel pentru a ajuta la tratarea victimelor incendiului din clubul Colectiv, a declarat pentru Mediafax ca nu a vazut o asemena tragedie in toata cariera sa.

MedLife pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv

Operatorul de servicii medicale private MedLife anunta sambata ca pune la dispozitie personal medical si materiale sanitare pentru ajutorarea victimelor incendiului de la clubul Colectiv din Capitala, in sprijinul eforturilor depuse de spitalele de urgenta.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )