Libnet.ro
UNICEF

15:45

Primaria Sectorului 4 va cheltui peste 100.000 de euro pe concerte: cat primesc Inna, Loredana, Smiley si Carlas Dreams

Adevărul Adevărul,
Primaria Sectorului 4 va cheltui peste 100.000 de euro pe concerte: cat primesc Inna, Loredana, Smiley si Carlas Dreams

Primaria Sectorului 4 organizeaza o serie de concerte la sfarsitul lunii iunie pentru care va scoate din buzunarul public peste 100. 000 de euro. Inna, Loredana, Smiley si Carlas Dreams se numara printre artistii care vor urca pe scena in schimbul unor ornorarii impresionante. continuă pe Adevărul

Cati bani primesc Delia, Inna si Carla`s Dreams de la Primaria Sectorului 4, pentru un concert aniversar

Daca e sarbatoare, concert sa fie si bani sa se dea! Mai exact, cu ocazia zilelor Sectorului 4 al Capitalei, autoritatile au pregatit in datele de 28, 29 si 30 iunie un targ cu ateliere si jocuri pentru copii, bunatati traditionale, dar si concerte, pentru ca oamenii veniti sa cumpere ce poftesc, dar sa aiba .

Primaria Sectorului 1 a pus rulouri de gazon in curtile mai multor blocuri din cartierul Aviatiei, iar acesta a inceput sa se usuce dupa cateva zile. Costurile sunt tinute la secret

Primaria Sectorului 1, prin Administratia Domeniului Public, a pus in ultimele saptamani rulouri de gazon in curtile mai multor blocuri din cartierul Aviatiei. Pe langa discutia legata de utilitate, dupa cateva zile acesta a inceput sa se usuce, fiind practic bani aruncati pe fereastra. Potrivit datelor Primariei Sectorului 1 pentru furnizare si montare au fost platiti 22 de lei pe metrul patrat. Reprezentantii institutiei au comunicat insa ca firma care a facut lucrarile va inlocui gazonul uscat pe propria cheltuiala.

Digisport: Prima incredibila pentru Radoi, daca Romania castiga Euro U21. Cat vor castiga tricolorii pentru semifinale

Mirel Radoi este arhitectul din spatele rezultatelor fantastice ale Romaniei U21. Selectionerul ar avea promisa o prima speciala din partea lui Burleanu, daca tricolorii castiga Euro: pe langa banii aferenti performantei unice, tehnicianul va primi si un Lamborghini.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )