Libnet.ro
UNICEF

10:30

CNA vrea buget cu peste 50% mai mare in 2017. Cum vrea institutia sa foloseasca banii: educarea publicului, printre proiecte

Adevărul Adevărul,
CNA vrea buget cu peste 50% mai mare in 2017. Cum vrea institutia sa foloseasca banii: educarea publicului, printre proiecte

Membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) au aprobat un proiect de buget pentru anul 2017,prin care solicita cu peste 50% mai multi bani decat anul trecut, si vor sa demareze un plan de educatie media, insa strategia le-a fost data peste cap de Ministerul Finantelor Publice, reprezentantii insitutiei transmitandu-le ca nu vor primi suma de bani dorita. continuă pe Adevărul

Un avion de lupta nigerian a deschis focul, din greseala, asupra unei tabere de refugiati, omorand peste 50 de oameni

Un avion de lupta nigerian a tras din greseala, in cursul unei operatiuni desfasurate marti, asupra unei tabere de refugiati din statul Borno, unde lucrau angajati si voluntari ai Comitetului International al Crucii Rosii, au anuntat autoritatile nigeriene citate de CNN. Guvernul nu a prezentat un bilant oficial al victimelor, dar o organizatie caritabila a estimat ca peste 50 de oameni au fost ucisi, potrivit News. ro.

Clientii disperati au protestat in fata BNR, exasperati de cresterea ratelor la credite in franci elvetieni. Peste 50.000 de romani afla miercuri daca le scade rata la credit

CCR se va pronunta asupra constitutionalitatii legii privind conversia creditelor in franci -elvetieni. Actul normativ, care ar scadea cu pana la jumatate ratele a peste 50. 000 de romani, a fost adoptat de Parlament si contestat de Guvernul Ciolos.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Cel mai mare magazin de ARME din Romania a fost deschis la Pipera. Cea mai SCUMPA arma costa 44.000 de euro

Firma Interarms Impex, importatorul oficial al marcii Beretta in Romania, a deschis astazi la Pipera cel mai mare magazin de arme din tara, relateaza site-ul profit. ro. Noul magazin are o suprafata.

Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Bitdefender a anuntat preluarea partenerului sau de pe piata franceza, compania Profil Technology, ca parte a strategiei de expansiune a business-ului pe segmentul marilor companii. Aceasta este cea mai mare achizitie derulata de Bitdefender pana acum si intareste pozitia companiei in Europa si la nivel global.

Cel mai mare spital din Baragan cauta director medical. Postul de manager, ocupat provizoriu

Problemele se tin lant la cel mai mare spital de urgenta din Baragan. Cu un manager interimar de o luna, pentru ca nimeni nu s-a aratat interesat sa participe la concursul organizat pe 12 decembrie, unitatea medicala a ramas si fara director medical. Conf. univ. dr. Laurentiu Belesica si-a incheiat contractul de 6 luni pe malul Borcei.

Cea mai mare provocare a anului va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania

La opt ani de la cea mai grava criza fianciara dupa Marea Depresiune, Statele Unite, Marea Britanie si alte state dezvoltate pun frane globalizarii cu o intoarcere de 180 de grade, dar cea mai mare provocare a anului curent va fi cresterea tensiunilor politice, sociale si economice in Germania, potrivit unei analize a MarketWatch.

Gheorghe Damian, primarul din comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara: Nu doresc sa fiu scos pe usa din spate din PSD, dupa 17 ani

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, Gheorghe Damian, exclus vineri din PSD, a afirmat, spune ca nu doreste sa fie scos 'pe usa din spate' a unui partid din care a facut parte 17 ani si de care este 'legat sufleteste' si ca, in consecinta, va ataca decizia Comitetului Executiv Judetean Alba, informeaza Agerpres.

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

Alba: Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din tara, exclus din PSD

Primarul din Ciugud, comuna cu cea mai mare absorbtie de fonduri europene din Romania, care este si vicepresedinte al PSD Alba si a castigat al cincilea mandat de edil cu 85% din voturi, a fost exclus, vineri seara, din partid, informeaza News. ro. El a declarat ca va contesta masura.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2901 seconds )