Libnet.ro
UNICEF

14:30

Lungmetrajul Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, nominalizat la premiul Oscar pentru film strain

Hotnews Hotnews,
 Lungmetrajul Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, nominalizat la premiul Oscar pentru film strain

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, se numara printre peliculele care au fost nominalizate, marti, la premiul Oscar pentru cel mai bun film strain, potrivit site-ului Academiei de film americane, institutia care decerneaza aceste trofee prestigioase, anunta News. ro. continuă pe Hotnews

Oscar 2017: Lungmetrajul Toni Erdmann, produs de romanca Ada Solomon si filmat la Bucuresti, nominalizat la categoria cel mai bun film strain (VIDEO)

Lungmetrajul Toni Erdmann, filmul care a fost regizat de Maren Ade si produs romanca de Ada Solomon Hi Film-Romania, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain la.

Toni Erdmann, cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain la gala London Film Critics Circle Awards 2017, organizata duminica seara, la Londra, de cea mai veche si mai importanta organizatie de critici de cinema din Marea Britanie, informeaza The Hollywood Reporter, citat de News. ro.

Premiile Oscar 2017: Filmul Toni Erdmann, produs de Ada Solomon, nominalizat pentru cel mai bun film strain. Lista completa a nominalizarilor

Toni Erdmann, film co-produs de Ada Solomon, a fost nominalizat la categoria cel mai bun film strain in cadrul celei de-a 89-a editie a premiilor Oscar. Academia de Film Americana, institutia care decerneaza premiile Oscar a.

ştiri din Showbiz

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )