Libnet.ro
UNICEF

19:46

Primele reactii din CNA dupa derapajele grave de la Antena 3 si Romania TV din seara protestelor: membrii recunosc ca institutia este ineficienta si nefunctionala

Adevărul Adevărul,
Primele reactii din CNA dupa derapajele grave de la Antena 3 si Romania TV din seara protestelor: membrii recunosc ca institutia este ineficienta si nefunctionala

Doi dintre membrii Consiliului National al Audiovizualului CNA) s-au autosesizat cu privire la modul in care posturile de stiri Antena 3 si Romania TV au reflectat protestele anti-gratiere. Acestia au criticat institutia din care fac parte, precizand ca este unul dintre principalii vinovati pentru calitatea programelor de televiziune. continuă pe Adevărul

Catalin Botezatu, despre incendiul din Bamboo: Dupa tragedia de la Colectiv s-au investit peste 100.000 euro in noi materiale de protectie impotriva incendiilor

Designerul Catalin Botezatu a declarat, la Antena 3, ca nu exista nereguli la clubul Bamboo si ca, dupa tragedia din Colectiv, s-au investit peste 100. 000 de euro in noi materiale de protectie impotriva incendiilor.

Primarul din Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce l-a contrazis pe Liviu Dragnea

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, este amenintat ca va fi exclus din PSD, dupa ce a spus ca manifestatiile de duminica si participarea presedintelui Klaus Iohannis la mitingul din Bucuresti nu reprezinta o lovitura de stat, asa cum a sustinut Liviu Dragnea.

Scandal-monstru in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi, dupa moartea unui lider al romilor. Jandarmii au intervenit in forta(VIDEO)

Scandal de proportii in fata Spitalului Sfantul Spiridon din Iasi. Zeci de romi s-au adunat in fata unitatii medicale si au inceput sa faca galagie, dupa ce un pretins bulibasa de la.

Doliu in familia lui Aurel Tamas! Mama lui s-a stins din viata dupa o lunga suferinta. Sunt mandru ca o astfel de fiinta mi-a dat viata (FOTO)

Doliu in familia celebrului cantaret de muzica populara, Aurel Tamas! Interpretul trece prin niste momente foarte dificile fiindca mama lui, in varsta de 86 de ani, s-a stins din.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )