Libnet.ro
UNICEF

18:45

Primele declaratii ale castigatorului Vocea Romaniei: ii multumesc lui Michael Jackson ca s-a nascut VIDEO

Adevărul Adevărul,
Primele declaratii ale castigatorului Vocea Romaniei: ii multumesc lui Michael Jackson ca s-a nascut VIDEO

Bogdan Ioan, un arhitect in varsta de 28 de ani, este castigatorul Vocea Romaniei. Coplesit de emotii, elevul lui Smiley le-a multumit tuturor, inclusiv idolului sau, regretatul Michael Jackson, ale carui piese au contribuit la succesul din show-ul de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Bogdan Ioan a castigat Vocea Romaniei. Sau Michael Jackson?

Bogdan Ioan a castigat sezonul din acest an al show-ului Vocea Romaniei dupa ce a cantat piesa Billie Jean si a dansat precum Michael Jackson in Marea Finala.

Primele declaratii ale antrenorului Octavian Bellu dupa retragerea din gimnastica

Cel mai mare antrenor de gimnastica din lume, Octavian Bellu, a oferit un interviu jurnalistilor de la Libertatea, printre putinele de la retragerea din gimnastica. Octavian Bellu a vorbit despre familie si.

Reactia lui Tudor Chirila dupa finala Vocea Romaniei: mesajul transmis lui Smiley si castigatorului VIDEO

Tudor Chirila, a carui eleva, Alma Boiangiu, s-a clasat pe locul trei in finala Vocea Romaniei, i-a transmis un mesaj concurentei sale, castigatorului, Bogdan Ioan, dar si antrenorului acestuia, Smiley. Actrita Alma Boiangiu 26 de ani) s-a clasat pe podium in finala Vocea Romaniei, castigata de Bogdan Ioan.

INTERVIU Bogdan Ioan, finalist Vocea Romaniei: Nu incerc sa imit sau sa ma folosesc de vocea lui Michael Jackson VIDEO

Bogdan Ioan, finalistul Vocea Romaniei din echipa lui Smiley, ne-a acordat un interviu inainte de finala show-ului in care a vorbit si despre criticile ce i-au fost aduse, dar si despre cum i s-a schimbat viata odata cu aparitiile de la Pro TV.

Bogdan Ioan este castigatorul Vocea Romaniei. Michael Jackson de Romania i-a adus a doua victorie consecutiva lui Smiley

Bogdan Ioan 28 de ani) este castigatorul Vocea Romaniei, marcand a doua victorie consecutiva a lui Smiley. Tanarul s-a facut remarcat inca de la auditii datorita timbrului asemanator cu al lui Michael Jackson, iar in finala unul dintre momente a fost tot din repertoriul Regelui Pop.

Bogdan Ioan este castigatorul Vocea Romaniei. Michael Jackson de Romania i-a adus a doua victorie consecutiva lui Smiley VIDEO

Bogdan Ioan 28 de ani) este castigatorul Vocea Romaniei, marcand a doua victorie consecutiva a lui Smiley. Tanarul s-a facut remarcat inca de la auditii datorita timbrului asemanator cu al lui Michael Jackson, iar in finala unul dintre momente a fost tot din repertoriul Regelui Pop.

Razmerita pe Facebook dupa finala Vocea Romaniei. Castigatorul, intre critici dure si laude: Pana la urma si PSD a iesit castigator in urma votului popular

Desemnarea lui Bogdan Ioan drept castigatorul Vocea Romaniei a starnit dezbateri aprinse in mediul online. Pe langa laude si aprecieri, elevul lui Smiley a fost aspru criticat de cei care considera ca este doar un imitator al lui Michael Jackson. Un lucru ramane insa: castigatorul a fost ales exclusiv pe baza voturilor acordate de telespectatori.

Razmerita pe Facebook dupa finala Vocea Romaniei. Pana la urma si PSD a iesit castigator in urma votului popular

Desemnarea lui Bogdan Ioan drept castigatorul Vocea Romaniei a starnit dezbateri aprinse in mediul online. Pe langa laude si aprecieri, elevul lui Smiley a fost aspru criticat de cei care considera ca este doar un imitator al lui Michael Jackson.

Cine este Bogdan Ioan, castigatorul Vocea Romaniei: un arhitect devenit cunoscut la nivel global datorita auditiei sale VIDEO

Bogdan Ioan a fost desemnat de telespectatori castigatorul Vocea Romaniei 2018 si i-a adus lui Smiley cea de-a doua victorie consecutiva in show-ul de la Pro TV. Originar din Constanta, tanarul in varsta de 26 de ani este arhitect si un mare fan al lui Michael Jackson, stil pe care l-a adoptat, fapt ce i-a atras atat simpatia publicului, cat si critici dure.

INTERVIU Madalina Coca, finalista Vocea Romaniei, despre cel mai dificil moment din show: M-am controlat sa nu ratez totul izbucnind in plans VIDEO

Madalina Coca, finalista Vocea Romaniei din echipa Andrei, ne-a acordat un interviu inainte de finala show-ului in care ne-a oferit detalii despre cum a pus in scena unul dintre cele mai emotionante momente ale sezonului, dar si despre greutatea de a fi departe de casa, ea locuind de noua ani in Franta.

ştiri din Showbiz

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )