Libnet.ro
UNICEF

14:30

Eroine Disney: Scarlett Johansson si Lupita Nyongo, curtate pentru Cartea Junglei

Adevărul Adevărul,
Eroine Disney: Scarlett Johansson si Lupita Nyongo, curtate pentru Cartea Junglei

Scarlett Johansson 29 de ani) si Lupita Nyongo 31 de ani) sunt preferate pentru a da glas animalelor din jungla, in noua productie Disney, regizata de Jon Favreau, ce are la baza povestea scrisa de Rudyard Kipling, potrivit The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Lupita Nyongo, cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014!

Prestigioasa revista americana People a facut clasamentul celor mai frumoase femei din lume in anul 2014, iar actrita de origine keniana Lupita Nyongo se afla de aceasta data in fruntea clasamentului. Lupita le calca astfel pe urme unor frumuseti de marca precum Julia Roberts sau Cindy Crawford.

RED CARPET LOOK: Lupita Nyongo!

Nu doar ca a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume in anul 2014, de catre revista People, dar Lupita Nyongo este considerata si una dintre cele mai bine imbracate actrite de la Hollywood, reusind mereu sa surprinda placut prin alegerile sale vestimentare.

Lupita Nyongo este cea mai frumoasa persoana din lume

Lupita Nyongo, care a castigat in acest an premiul Oscar la categoria cea mai buna actrita in rol secundar, cu interpretarea personajului Patsey din filmul 12 ani de sclavie, a fost desemnata cea mai frumoasa persoana din lume de editorii revistei People.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )